Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
Nápověda Nápověda pro majitele Jak Flatio funguje a proč se vyplatí Mám více nabídek k pronájmu. Mohu je na Flatio vložit hromadně?
Kategorie

Mám více nabídek k pronájmu. Mohu je na Flatio vložit hromadně?

Ano, můžete! Pokud na Flatio hodláte pronajímat více nabídek než jen jednu jedinou, a manuální vkládání každé z nich se vám zdá příliš časově náročné, můžete využít síly naší importní tabulky. Ta vychází z údajů, které je třeba vyplnit pro každou vkládanou nabídku v rámci aplikace Mé pronájmy, naše IT oddělení tak díky vyplněným údajům dokáže zajistit hromadný import všech vašich nabídek. 

Predispozice hromadného importu

Aby bylo možné zajistit hromadný import všech vašich nabídek, je nutné mít na Flatio vytvořený účet s alespoň jednou vloženou nabídkou.

Pokud tyto podmínky splňujete, kontaktujte naši zákaznickou podporu na e-mailu [email protected] s žádostí o hromadný import. Do těla mailu nezapomeňte uvést zejména e-mailovou adresu a jméno, pod kterými máte vytvořenou registraci na Flatio. Naše zákaznická podpora vás v nejbližší možné době kontaktuje nazpět a zašle vám odkaz na importní tabulku s předvyplněnými údaji o vaší první vložené nabídce - tuto tabulku je nutné ručně vyplnit pro všechny nabídky, které chcete na Flatio vložit.

Pamatujte, že čím precizněji vyplníte svou první nabídku v rámci aplikace Mé pronájmy, tím snadněji a rychleji vyplníte nabídky také v rámci importní tabulky.

Údaje v importní tabulce

Importní tabulka obsahuje všechny údaje, které byste museli vyplnit i v rámci aplikace Mé pronájmy. A stejně jako v aplikaci samotné apelujeme také u importní tabulky na vyplnění co nejvíce údajů, které o nabídkách evidujete - čím více údajů o nabídce uvedete, tím rychleji zajistíte její uvolnění do inzerce naší zákaznickou podporou.

Hned na začátek je vhodné zmínit, že každý jeden řádek v tabulce (vyjma záhlaví) odpovídá jedné nabídce, každý sloupeček pak konkrétnímu údaji o dané nabídce.

POZNÁMKA: Hvězdičkou označené údaje (tyrkysově podbarvené sloupce v tabulce) jsou pro import stěžejní a tedy i povinné, vyplnění zbylých údajů je však silně doporučované.

Jakým způsobem mohu přiložit fotografie nabídky?

Je to jednoduché. Stačí pro každou nabídku vytvořit složku s názvem dané nabídky dle sloupce Ownerlisting name a do této složky nahrát fotografie konkrétní nabídky.

Pokud má tedy nabídka ve sloupci Ownerlisting name označení "nabidka123", je nutné složku s jejími fotografiemi pojmenovat stejně, tzn. "nabidka123". Takto vytvořenou složku (případně vícero složek) následně nasdílejte naší zákaznické podpoře spolu s importní tabulkou.

POZOR! Aby bylo možné spárovat fotografie s danými nabídkami, je nutné dodržet výše zmíněnou strukturu. Složka s fotografiemi nabídek NESMÍ BÝT VLOŽENA DO ŽÁDNÉ JINÉ (NADŘAZENÉ) SLOŽKY (musí být tedy na nejvyšší úrovni přístupu).

Byl tento článek přínosný?