Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
Nápověda Nápověda pro majitele Jak začít pronajímat na Flatio Průvodce pro vložení nabídky nemovitosti na Flatio
Kategorie

Průvodce pro vložení nabídky nemovitosti na Flatio

Jste připraveni zdarma inzerovat svůj majetek na Flatio? Zde je odkaz, kde můžete začít: https://www.flatio.cz/pro-majitele.

Prvním krokem je uvést, jaký typ nemovitosti chcete inzerovat, v jaké zemi se nachází a následně je třeba uvést vaše kontaktní údaje, na které vás můžeme v případě potřeby kontaktovat. Vezměte prosím na vědomí, že můžete inzerovat celé byty/domy nebo dokonce soukromé pokoje. Pronájem samostatné postele v sdíleném pokoji však v tuto chvíli na Flatio není možný.

Podívejme se nyní na kroky k inzerci celého majetku, tj. bytu nebo domu. Inzerce samostatného pokoje se liší jen mírně, ale většina informací je stejná.

Vytvoření inzerce

Na této stránce zadejte základní informace o své nemovitosti (její typ a zemi, ve které se nachází) a vyplňte své kontaktní údaje. Poté, co kliknete na tlačítko "Vložit nabídku zdarma", budete přesměrováni na jednoduchý proces registrace.

Inzerce nemovitosti

V této části vyplníte všechny důležité informace potřebné k vytvoření vaší inzerce. Nemusíte řešit žádné detaily, jelikož později budete moci vše upravit ve Flatio aplikaci Mé pronájmy. Váš profil v této webové aplikaci bude vytvořen v posledním kroku, který spočívá ve vytvoření hesla, a následně budete plně registrování s možností snadno spravovat nejen své inzerce nemovitostí, ale také veškeré rezervace, nájemníky, platby atd.

  • Kapacita - Zadejte prosím maximální počet nájemníků, které můžete v uvedené nabídce ubytovat.
  • Popis - Název vaší nabídky by měl být něco, co shrnuje nejpozitivnější aspekty dané nemovitosti. Je váš obývací pokoj vždy plný slunce? Zmiňte to! Jsou v blízkosti nějaké unikátní nebo historické budovy? Nebojte se to zahrnout! Zbytek popisu by pak měl popsat, co jiného nájemník v nemovitosti nebo v jejím blízkém okolí najde. Jelikož jde o důležitou část vaší inzerce, pro její vyplnění jsme vytvořili samostatného průvodce, který najdete zde.
    A pokud právě nemáte náladu psát mistrovské dílo, žádné strachy - můžete tuto část přeskočit a přidat titulek včetně popisu později z aplikace Mé pronájmy.
  • Fotografie - Nyní můžete nahrát fotografie své nabídky. Pokud je ještě nemáte připravené, můžete tento krok přeskočit a přidat je později v aplikaci Mé pronájmy. Mějte na paměti, že fotografie nemovitosti jsou důležitou věcí, na kterou se potenciální nájemníci dívají, protože jsou jedním z hlavních důvodů, proč se nejaký zájemce o vaši nabídku rozhodne pokračovat dále a přečíst si další detaily. Proto je důležité, abyste nahráli fotografie vysoké kvality a vysokého rozlišení. A nezapomeňte, že musí vždy reprezentovat aktuální stav nemovitosti!
  • Cena a dostupnost - Cena a dostupné termíny vašeho majetku jsou stejně důležité jako fotografie pro přilákání potenciálních nájemníků. Abychom usnadnili nastavení těchto aspektů, v tomto kroku jsme zahrnuli pouze základní nastavení ceny a dostupnosti. V tuto chvíli prosím pouze vyberte datum, od kterého jste volni ubytovat své první nájemníky, zadejte výchozí základní cenu za měsíc. Nezapomeňte, že ceny musí vždy zahrnovat všechny služby a další poplatky, včetně provizního poplatku, protože jde o konečné částky, které nájemníci zaplatí. Později budete moci také přistupovat k pokročilým možnostem cen a dostupnosti v aplikaci Mé pronájmy.

Informace o vás

Abyste úspěšně vytvořili svůj profil, potřebujeme také nějaké informace o vás.

  • Kontakt a oprávnění - V tomto kroku prosím zkontrolujte, zda jsou dříve poskytnuté kontaktní údaje skutečně správné. Slibujeme, že tyto informace nebudou zneužity. Použijeme je pouze k tomu, abychom vás v případě potřeby kontaktovali, a také k zasílání oznámení o nových rezervacích a dalších důležitých informacích v průběhu naší spolupráce.
    Poté je nutné souhlasit se zpracováním osobních údajů a našimi obecnými obchodními podmínkami. Máte právo se o veškerých detailec dočíst v poskytnutých odkazech. Můžete se také rozhodnout přijímat náš měsíční marketingový newsletter, který se vám při pronájmu přes Flatio může hodit.
  • O vás - Zadejte prosím své jméno a příjmení. (Tuto informaci nesdílíme s žádným nájemníkem, dokud není mezi vámi oficiálně podepsána a platná nájemní smlouva.) Poté se trochu představte svým potenciálním nájemníkům - můžete zmínit své zkušenosti s pronájmem, koníčky nebo cokoli, co vás napadne. Nájemníci často dávají přednost tomu, když vědí, s kým mají co do činění, takže tato část vám určitě také může pomoci získat více rezervací.
  • Heslo - Posledním krokem při vytváření vašeho uživatelského profilu v naší aplikaci Mé pronájmy je nastavení silného hesla. Vyberte si své heslo pečlivě - doporučujeme, aby obsahovalo jak velká, tak malá písmena, stejně jako čísla a speciální znaky (indikátor síly hesla vám s tím pomůže).

Poté bude váš profil vytvořen!

Pokud se obáváte, že něco vynecháte, žádné strachy! Jesltliže nám bude jakákoli informace chybět, náš tým zákaznické péče vás kontaktuje a vy budete moci jakékoli úpravy provést prostřednictvím webové aplikace Mé pronájmy.

Byl tento článek přínosný?