Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
Nápověda Nápověda pro majitele Jak zaujmout nájemníky Co by měl obsahovat popis nabídky?
Kategorie

Co by měl obsahovat popis nabídky?

Popis bydlení tvoří neméně důležitou součást vaší nabídky. Díky němu můžete zachytit skutečnosti, které nejsou z fotografií na první pohled patrné nebo které je vhodné zájemcům o bydlení sdělit. Abychom vám mohli zajistit co nejlepší technickou podporu a přivádět na naše stránky co nejvíce návštěv, které jsou zároveň i potenciálními zájemci o vaše bydlení, máme pro vás několik tipů, jak popisek vytvořit co nejefektivněji.

Oblast a okolí

Začněte zeširoka. Popište oblast a okolí, ve kterém se vaše bydlení nachází. Je vhodné zmínit, co daná lokalita zájemci o bydlení nabízí, ať už se jedná o sportovní zázemí či prostřední vhodné pro relaxaci. Potenciálního nájemníka často zajímá, jaké jsou v okolí gastronomické podniky, kolik je tam kaváren/cukráren/restaurací, zda si budou moci obstarat jídlo i ve 23 hodin večer a jak rychle se dostanou do nějakého bodu - proto je velice důležité zmínit také všechny možnosti veřejné dopravy, v ideálním případě také nejbližší zastávky (zájemce o bydlení si tak snáze zodpoví na své dotazy sám a nebude je delegovat na vás). 

Popis budovy a bydlení

Jakmile popíšete lokalitu, pusťte se do popisu budovy a celého bydlení. U budovy se soustřeďte zejména na to, zda má výtah a v jakém patře se bydlení nachází (zájemce o bydlení totiž zajímá, zda se se všemi svými zavazadly bude moci svézt výtahem nebo bude muset šlapat po schodech). Při popisu bydlení jako takového můžete zmínit, o jakou dispozici se jedná, jak na sebe jednotlivé pokoje navazují, jaké vybavení v jednotlivých pokojích najdete (ať už to, které je z fotografií patrné či to, které na fotografiích není), popřípadě nějaké další speciality. 

Pokud v některém z pokojů máte rozkládací pohovku, ale nepřejete si, aby byla využita jako lůžková kapacita, nebojte se tuto skutečnost důrazně zmínit. Pro zájemce je lepší, když vědí, že rozkládací pohovku mohou využívat skutečně jen jako pohovku a ne jako jedno z lůžek.

Zajímavosti, důležité informace

Na závěr je vhodné zmínit informace, které se svým charakterem do předchozích odstavců nehodily nebo které naopak chcete vyzdvihnout. Proto se nebojte znovu zmínit, že je bydlení plně vybavené, že je součástí bezdrátový internet určité rychlosti, a že samozřejmostí je povlečení a ručníky. Zmiňte také znovu, kolik osob jste ochotni maximálně ubytovat, zda je bydlení vhodné pro zvířátka a děti, a v neposlední řadě jaké parkovací možnosti ubytování okolí nabízí (velice důležité).

Byl tento článek přínosný?