Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
Nápověda Nápověda pro majitele Jak zaujmout nájemníky Nechodí mi žádné žádosti o rezervaci. Co mám dělat?
Kategorie

Nechodí mi žádné žádosti o rezervaci. Co mám dělat?

Že poptávka odpovídá nabídce vám asi nemusíme vysvětlovat. Proto pokud vám za celou dobu inzerce na Flatio nepřišla žádná žádost o rezervaci, nebo nepřišla delší dobu žádná další žádost o rezervaci, je vhodné zkontrolovat nastavení nabídky a zaměřit se zejména na následující faktory:

  • Kvalitní fotografie včetně virtuální prohlídky - Prezentace vaší nabídky je základem úspěšného pronajímání, proto se vůbec nebojte do této záležitosti investovat a využít také naší nabídky na tvorbu multimediální prezentace včetně virtuální prohlídky! Více informací naleznete zde.
  • Všeříkající popis nabídky - I přesto, že zájemce o bydlení nejprve upoutají fotografie a vzhled bydlení jako takového, je vhodné zaměřit se také na psaný text. Popisek by měl obsahovat vše, co se z fotografií zájemce jen tak nedozví. Máte v bytě designové světlo od nějakého slavného umělce? Zmiňte to! A nebojte se rozepsat také o lokalitě bydlení či o tom, jak je to s parkováním. Jak česky, tak anglicky.
  • Aktualizovaná dostupnost - Spolu s ostatními faktory je důležitá také aktualizovaná dostupnost, protože stejně jako na ostatních inzertních serverech i na Flatio existuje určitá sezónnost, kdy je poptávka vyšší než v ostatních měsících. Proto pokud inzerujete také na jiných službách, určitě si nezapomeňte propojit své kalendáře (ve formátu iCal).
  • Atraktivní cena - Může se stát, že máte cenu nastavenou příliš vysoko. V takovém případě je třeba počítat s nižší poptávkou, neboť zájemci vyhledávají spíše cenově dostupnější bydlení. Cena by měla odrážet také lokalitu, neboť zájemci o bydlení jsou spíše ochotní si připlatit za centrum města než za okrajové části. Nastavení správné výše ceny je tak otázkou osobních preferencí nebo výsledkem metody pokus-omyl.

Nejste si jisti, jak správně nastavit nabídku, aby byla pro zájemce maximálně atraktivní? Neváhejte kontaktovat naši zákaznickou podporu na e-mailové adrese [email protected].

Byl tento článek přínosný?