Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Tipy na zajímavé akce v Praze v červnu

Pro nájemníky · 26. květen 2017 · 2 minuty čtení

Hlavní město České republiky je známé nejen díky své krásné architektuře a bohaté historii, město je každý den nabité rozmanitými akcemi. Které byste si v měsíci červnu neměli nechat ujít?

Praha Žije Hudbou (8. – 10. června)
http://www.prahazijehudbou.cz

Organizátoři tohoto třídenního festivalu se rozhodli oslavovat pouliční umění. Po celém městě proto můžete objevit až dvacet různých míst, na kterých vystoupí stovky hudebních, divadelních i tanečních umělců. Hlavními hvězdami programu jsou Vladimír Merta, Xavier Baumaxa nebo Tomáš Klus, na piazzettě před Národním divadlem budete moci shlédnout premiéru divadelní hry Zakázaná symfonie. Užít si můžete i autorská čtení nebo Slack Show.

The Color Run (3. června)

www.thecolorrun.cz


Na sedmém ročníku této akce, probíhající ve více než 50 zemích světa, nesmí chybět žádný sportovní nadšenec, kterému nevadí, když se umaže od barev. Jde totiž o pětikilometrový běžecký závod, při kterém jsou sportovci ostřelováni balónky s potravinářskými závody. Pořadatelům nejde o závratné výkony, ale o zábavu, kterou si mezi barvami účastníci užijí.


Příběh Tibetu (14. března - 30. června)

www.nm.cz/Naprstkovo-muzeum/Vystavy-NpM/Pribeh-Tibetu.html


V Náprstkově muzeu můžete si můžete až do konce června prohlédnout výstavu, která Vás zavede až na Střechu světa, jak se této zemi někdy přezdívá. Seznámíte se s historií i současností země i její kulturou. Pokochat se můžete nádhernými chrámovými malbami, rituálními hudebními předměty či bronzovými plastikami, součástí výstavy jsou i fotografie, které ze své tibetské cesty mezi lety 1954 a 1955 přivezl fotograf Josef Vaniš.


Prague Ice Cream Festival (25. června)

www.pragueicecreamfestival.cz


Milovníci zmrzliny pozor! Na holešovickém výstavišti se koná na konci června zmrzlinový festival. Ochutnat zde můžete snad všechny druhy této mražené pochoutky. Až budete mít nacpané břicho, můžete se zabavit na workshopu, hlasovat v soutěži o nejoblíbenějšího zmrzlináře nebo si zatančit při doprovodném hudebním programu. Nebojte se vzít i děti, i o ně tady bude dobře postaráno.
Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů