Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Virtuální realita pro každého, potřebujete jen mobil a brýle

Pro majitele · 16. listopad 2016 · 2 minuty čtení
Vstupte do světa virtuální reality se svým chytrým telefonem. Pomocí svého mobilu a speciálních brýlí pro virtuální realitu teď můžete hrát hry, dívat se na videa, používat aplikace, a nebo si dokonce prohlídnout byt, který si chcete pronajmout.

Není to tak dávno, co se na trhu objevili první brýle pro virtuální realitu. Od té doby vznikají nejrůznější aplikace, hry neb videa, která si můžeme pomocí této vychytávky maximálně užít. Nikoho nepřekvapí, že jsme se i my z Flatio nechali unést a nyní přinášíme první virtuální prohlídky upravené ke sledování prostřednictví brýlí pro virtuální realitu.

"Virtuální prohlídky bytů vytváříme už nějaký ten pátek a jejich přizpůsobení ke sledování pomocí těchto brýlí jsme dlouho plánovali. Teď se to umožnilo technicky. Jsme schopní prohlídky bytů zobrazit ve formátu virtuální reality. V současné době předěláváme všechny prohlídky bytů do takového formátu, aby se daly prohlížet pomocí těchto brýlí. Stačí mobil, který takový formát podporuje, a brýle, co spojí dva obrazy v jeden," prozradili naši milí ajťáci. Ve virtuální realitě se pohybujete v prostoru pomocí pohybu hlavy. Navíc moderní telefony mají v sobě zabudované gyroskopy a poznají, kam se člověk dívá. Pokud se při virtuální prohlídce zadíváte na znak šipky ve snaze postoupit do další místnosti, mobilní telefon to rozpozná a přesune Vás do další místnosti. Stejně jako byste vzali myš a šipkou klikly na ikonku. Prostě kouzelné.

Vyzkoušejte si naši virtuální prohlídku. Potřebujete k tomu chytrý telefon a brýle pro virtuální realitu. Na telefonu uvidíte v levém dolním rohu ikonu virtuální reality, pomocí které si prohlídku přepnete do režimu virtuální reality. Poté vložíte mobil do brýlí a je to. Hezkou zábavu.

Kolik za to chtějí?
Pokud patříte k náročným jedincům, kteří se neostýchají připlatit za své pohodlí, seženete takové brýle pro virtuální realitu za částku v řádu tisíců. Takové brýle mají různé vychytávky jako třeba větráček proti orosení skel. Kvalitní brýle se dají sehnat ale i za pouhou pětistovku a pokud neopovrhnete sexy hipsterským kartónovým vzhledem, za stovku koupíte papírové brýle s optickými skly pro konverzi obrazu (tzv. Google Cardboard).

Vítejte v budoucnosti!

Přidejte se ke stovkám spokojených majitelů. Na Flatio vše vyřídíte online, budete mít méně starostí a více času.

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů