Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Vánoční trhy v Praze - zajděte zažít tu pravou atmosféru!

Pro nájemníky · 22. listopad 2018 · 1 minuta čtení

Vánoční trhy se budou opět konat na všech významných náměstích v Praze. Ty největší najdete na náměstí Míru, které je nedaleko hlavního nádraží i zastávky metra, auto tedy můžete nechat zaparkované doma. Otevřely se už 20. listopadu, od 1. 12. se pak můžete těšit na trhy na Staroměstském a Václavském náměstí. Že byste si jejich návštěvu neměli nechat ujít mluví i to, že každoročně získávají řadu ocenění a pravidelně se umisťují mezi ty nejkrásnější z celého světa.

Vánoční trhy na Staroměstském náměstí

Na Staroměstském náměstí se můžete těšit na tradiční vystoupení folklórních souborů z České republiky i ze zahraničí a z jídel a pití nebudou chybět trdelník, horké kaštany, klobásky, svařené víno či punč. Strom bude tentokrát urostlý smrk z Libereckého kraje, na jehož rozsvícení se přijďte podívat 1. prosince. Loni se této akce zúčastnily tisíce lidí a ceremoniál se musel dokonce konat dvakrát! Letošní zajímavostí adventních trhů je, že všechno používané nádobí bude pouze z ekologického a zcela zkompostovatelného materiálu.

Vánoční trhy na Staroměstském náměstí


Vánoční trhy na Pražském hradě

Tradičně se budou také i letos konat vánoční trhy na Pražském hradě na náměstí U Svatého Jiří. Stánky budou rozprostřené na náměstí za katedrálou sv. Víta, Václava a Vojtěcha. Zahájené budou již zítra 23. 11. 2018. Nečekají vás zde tlačenice a davy lidí a užijete si klidnou a přátelskou atmosféru s překrásným výhledem na celou Prahu.

Vánoční trhy svařené víno

Kdy otevírají další vánoční trhy v Praze

  • Tylovo náměstí od 23. listopadu
  • Náměstí Republiky od 25. listopadu
  • Václavské náměstí od 1. prosince
  • Staroměstské náměstí od 1. prosince
  • Anděl od 24. listopadu
  • Náměstí U Svatého Jiří od 23. listopadu
Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů