Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

4 nejlepší nákupáky v Praze

Pro nájemníky · 21. říjen 2016 · 2 minuty čtení
Někdo miluje nakupování samo o sobě. Mnozí z nás mají oblíbené jen vybrané obchůdky, do kterých se pravidelně vracejí. Anebo jste ten typ, který musí do obchodu, protože se blíží Vánoce a dárky pro přátele a rodinu zkrátka někdo musí vybrat? V každém případě se nebojte. Přece jen se společně již známe, takže se na mě můžete i tentokrát spolehnout. Představím Vám skvělé nákupní centra v Praze, ve kterých s přehledem strávíte klidně celý den a budete si to náramně užívat.

PALLADIUM
Nákupní centrum Palladium je největším obchodním domem v centru města. Najdete ho několik minut chůze od Václavského náměstí a Staroměstského náměstí, konkrétně na náměstí Republiky. Najdete zde desítky známých i méně známých obchodů a restaurací. Během Vašeho nakupovacího dne si můžete užít šálek kávy v některé z kaváren a užívat si toho luxusu nakupovat přímo v historickém centru za dobré ceny.  

 
ČERNÁ RŮŽE
Nákupní centrum Černá Růže se zdá být zvenku bezvýznamným místem. Ale zdání klame! Černá Růže se nachází též v centru města, v ulici Na Poříčí, pouhých pár kroků od Václavského náměstí. Uvnitř naleznete ty správné značky, které Vás budou rozhodně bavit, a jsem si jistá, že s prázdnou taškou neodejdete. Vedle zajímavých módních značek zde najdete například boutique s lahodnými čokoládovými pralinkami, nebo obchod s luxusním českým křišťalovým sklem značky Moser.
 
PALÁC FLÓRA 
Toto čtyřpatrové nákupní centrum je domovem pro více než 120 obchodů, kaváren a restaurací. Navíc se zde nachází Cinema City multikino a IMAX. Palác Flóra najdete na Praze 3 a nejsnáze je dostupný městskou hromadnou dopravou. Pokud přijedete metrem, ze stanice Flóra se dostanete přímo do obchodního domu. V Paláci Flóra se ani po několikahodinovém nakupovacím maratonu neunavíte. Svou zásluhu na tom má příjemné a vzdušné prostředí prosklené vnitřní části celé budovy.
 
METROPOLE ZLIČÍN
Pro ty z Vás, kteří dávají přednost nakupování na okraji velkých měst je Metropole Zličín skvělou volbou. Jedná se o rozsáhlý módní a zábavný komplex dostupný metrem, konkrétně zastávka Zličín. Čím více obchodů, tím více nákupních tašek si ponesete, takže navrhuji přijet rovnou autem. S parkováním zde rozhodně problém mít nebudete a až skončíte s nákupem oblečení a doplňků, můžete si rovnou nakoupit v non-stop otevřeném supermarketu Tesco.  
Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů