Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

5 nejlepších barů v Brně

Pro nájemníky · 24. září 2018 · 3 minuty čtení

Lámete si hlavu nad tím, kam zajít v Brně na drink? Pokud Vás omrzela oblíbená hospůdka a na kávu večer chuť už nemáte, zkuste si zajít do nějakého brněnského baru. V tomto městě najdete bary všech typů, tak směle do víru noční zábavy!

Cubana bar Brno

Cabana bar v samotném centru Brna se zaměřuje na rumy a rumové koktejly. Ochutnávat tu můžete přes 300 druhů rumů z celého světa, což vám vyjde hned na několik návštěv, než ochutnáte opravdu všechny. Kromě klasického Cuba Libre se tak můžete těšit třeba na Daiquiri či Caipirinhu. Kromě alkoholu zde najdete také nespočet nealkoholických koktejlů a drinků, domů tak můžete odcházet i s čistou hlavou. Prostředí Cabana baru je rozděleno do několik částí, posadit se tak můžete do centra dění, na bar nebo někam bokem třeba do prvního patra dle nálady.

  • Přes 300 druhů rumů z celého světa
  • Degustace
  • Párty salonek s tanečním parketem

www.cubana.cz

interiér Cubana baru

Drinky v Cubana baru

Sport Bar Arena Brno

Nedaleko centra Brna najdete jeden z velmi známých barů Sport Bar Arena. Jak už název napovídá najdete zde stylový interiér přizpůsobený jedné věci - fandění. Přijdete, objednáte si pivo, sednete se k jednomu ze stolů a pak už jen můžete na obřích obrazovkách sledovat právě probíhající zápas. Co dělat, když ovšem fandíte jinému týmu, na to se raději přítomných neptejte :)

  • Kapacita až 130 osob
  • Sázková kancelář TIP SPORT
  • Přímé přenosy sportu z celého světa
  • Pořádání oslav a firemních akcí
www.sportbar-arena.cz

Bar který neexistuje

Nenechte se zmýlit, tento bar skutečně existuje. Existuje tak moc, že se o něm psalo už i v New York Times jako o jednom z nejlepších barů. A jestli přemýšlíte, kam v Brně zajít, tento bar si dejte mezi TOP prioritu. Jedinečný interiér a atmosféra spolu s profesionální obsluhou je kombinace, která vám připraví jedinečný zážitek. Spíše než širokou nabídku zde očekávejte výběr z pár nejkvalitnějších drinků, které ovšem namíchají profíci s láskou a citem pro detail. Návštěva tohoto brněnského baru je skoro povinností.

  • Otevřeno stylově jen večer a v noci
  • Prvotřídní obsluha, profesionální personál
  • Nekuřácký prostor na třech podlažích
www.barkteryneexistuje.cz/

Sky Ice Bar

Další z designových kousků v Brně je Sky Ice Bar. Raritou toho podniku, která vám připraví opravdu jedinečný zážitek, je ICE BAR ledová místnost. Zde si můžete vychutnat vodku jednorázových shotech z ledu přímo v mínus 20 stupních Celsia! Jinak můžete očekávat širokou nabídku koktejlů, shotů, rumů, likérů ale i vína a piva. Otevírací doba je každý všední den od 8:00, o víkendu od 9:00, každý den pak do 2:00, v pátek a v sobotu do 4:00.

  • Přes 400 druhů nápojů
  • Ledová místnost
  • Jedinečný interiér
www.skyicebar.cz/

Aloha Bar Brno

Aloha Bar Brno je jeden z nejlepších koktejl barů v Brně. Brčka, paraplíčka, plátky limetky a interiér ve stylu karibských ostrovů je místo, kde zažijete parádní večer. Profesionální barmani vám zde dokáží namíchat přes 300 různých koktejlů, od ovocných po smetanové, a pokud dostanete během večera hlad, můžete se zde i do sytosti najíst.

  • Atmosféra Karibiku v centru Brna
  • Nejlepší koktejlový bar v Brně
www.alohabar.cz

Zní to lákavě, že? Co si takhle tedy udělat "tour de bar" včetně adekvátního zázemí? S Flatio si můžete pronajmout bydlení již na 2 týdny, a pořádně tak nasát městskou atmosféru - věděli jste například, že je Brno označováno jako kavárenské město? Pokud by pro vás dva týdny byly příliš málo, můžete si bydlení pronajmout i na pár měsíců - tento typ pronájmů je nejvhodnější, pokud v Brně (nebo klidně i v Praze) také studujete. Fantaziím se meze nekladou, a na Flatio seženete plně vybavené apartmány či co-living za přijatelné ceny (v porovnání s ubytováním na pár dní).

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů