Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Jaké jsou výhody střednědobých pronájmů pro studenty?

9. červenec 2020 · 1 minuta čtení

Chystáte se nastoupit na vysokoškolské studium, ale děsíte se bydlení na studentských kolejích? Preferujete bydlení na studentském bytě, ale dlouhodobý pronájem vám nedává smysl skrze nejistou délku studijního pobytu? Pak jsou pro vás střednědobé pronájmy to pravé ořechové!

Střednědobé pronájmy, při kterých si můžete pronajmout bydlení již od 14 dní, kombinují to nejlepší z krátkodobých i dlouhodobých pronájmů. Bydlení si dosyta užijete v plně vybavených bytech s internetovým připojením, které vám zajistí dostatek klidu a prostoru pro studium. Zároveň máte celý pronájem podložený smluvním dokumentem, nemusíte se tak obávat žádných nepříjemných situací - i tak je však žádoucí chovat se k pronajmutému bydlení s úctou a řádně o něj po dobu pronájmu pečovat. Pronájem v bytě je navíc možné v případě potřeby prodloužit či vypovědět (dle podmínek stanovených konkrétní smlouvou).

Standardem střednědobých pronájmů je to, že jsou bez kauce, platíte maximálně jednorázový servisní poplatek zprostředkovatelské službě. Ceny pronájmů jsou kompletní, včetně poplatků za energie a internet. Nečekejte tedy žádné zbytečné či nečekané výdaje. A úspora peněz je to, co při studiu uvítá každý student - není totiž nic lepšího, než si po celodenním studiu užít krásy města s šálkem dobré kávy v ruce.

Ať už se tedy chystáte studovat na vysoké škole ve vaší rodné domovině, nebo hodláte vycestovat do jiné země třeba v rámci Erasmus programu, zkuste Flatio - experta na střednědobé pronájmy nejen ve střední Evropě. Na Flatio vám nabízíme vše výše zmíněné včetně milé přátelské podpory, která je ochotna v případě nouze nabídnout pomocnou ruku!

Přidejte se ke stovkám spokojených majitelů. Na Flatio vše vyřídíte online, budete mít méně starostí a více času.

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů