Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Navštivte Louvre v centru Prahy

Pro nájemníky · 20. červen 2016 · 2 minuty čtení
Na den dětí jsem snídala v zajímavém podniku. Café Louvre. Už okolo osmé hodiny, kdy kavárna otevírá, tam byl slušný cvrkot. Café Louvre najdete v prvním patře jednoho z domů na Národní třídě, pár kroků od stanice metra linky B, Národní třída.

Prostředí kavárny je velmi příjemné, působí až luxusně - vysoké stropy, čalouněná křesílka, paráda. Pokud chcete udělat dojem na prvním rande, výročí nebo obchodní schůzce, výsledek je podle mě zaručen. Navíc, z prvního patra budovy je uklidňující pozorovat frmol na ulici a u toho třeba jen tak rozjímat. I přesto, že se v kavárně dveře téměř nezastaví, není v prostorách přehnaný hluk a pokud vám nevadí jako kulisa lehký „šum“, dá se tu v klidu i pracovat, Připojení k free Wi-Fi je jasná věc.



Stůl si můžete vybrat v kuřáckém nebo nekuřáckém oddělení, podle libosti. Ač jsou obě sekce víceméně propojené a oddělené jen barem – napravo od něj je kuřácký a nalevo nekuřácký prostor – v nekuřácké části rozhodně nejsou cigarety cítit.

V Café Louvre jsem strávila velmi příjemné ráno, a jako super start do nového dne mohu podnik jedině doporučit. Jen, vzhledem k tomu, že bylo v kavárně docela plno, se určitě vyplatí rezervovat si stůl předem.

Na výběr jsou bohatá snídaňová menu za příznivé ceny na to, ve které části Prahy se kavárna nachází. Každé ráno si můžete vybrat ze široké škály nejen českého denního tisku a dopřát si k němu třeba pouze kávu, čaj nebo fresh juice společně s nějakým „home made“ zákuskem. A mezi námi - ty zákusky jsou balzámem pro chuťové pohárky. Doslova. Pokud si zrovna hlídáte váhu, místo k dortům prostě jen zamíříte mezi saláty. A je to.

Café Louvre se od běžných kaváren liší svou (na první pohled patrnou) kosmopolitní atmosférou - je oblíbená zejména cizinci, není totiž problém domluvit se s obsluhou v několika cizích jazycích. Nabídka jídel a nápojů, alkoholických i těch druhých je pestrá. Podnik nabízí také polední menu, které lze rovněž předem zkouknout online na jejich stránkách.

Z kavárny nemusíte nutně vyrazit vždy do práce nebo do školy. Můžete sem zavítat, pokud máte namířeno na představení do Národního divadla, na nákupy v nedalekém obchodním centru Quadrio nebo jste se rozhodli vyrazit třeba na šlapadla ke Karlovu mostu.

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů