Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Pronajměte nevyužívaný byt a nevyhazujte peníze oknem

Pro majitele · 21. červenec 2017 · 2 minuty čtení

Odjíždíte na delší dobu za prací nebo za studiem? Trápí Vás náklady za nájem nevyužívaného bytu? Zajímalo by Vás řešení, které tyto náklady pokryje a ještě byste si penězi zpříjemnili svou cestu?


Pokud jste si na všechny tyto otázky odpověděli ano, máme pro Vás ideální řešení. Zkuste byt pronajmout na měsíc, dva nebo třeba na půl roku na Flatio. Střednědobý pronájem, na který se soustředíme, zaručuje větší výdělky než pronájem dlouhodobý. Pokryjete tedy všechny potřebné výdaje a ještě Vám zbude dost na to, abyste si mohli z cesty přivézt něco hezkého pro sebe nebo své blízké. 


Na Flatio navíc vše funguje online, takže můžete pronajímat i z druhého konce světa. Jednoduše se zaregistrujete, nahrajete fotky a za chvíli už bude byt viset v nabídce. Až si Váš budoucí nájemník vytvoří rezervaci, cinkne Vám telefon a po schválení rezervace zájemce podepíše elektronicky smlouvu. Stačí nechat klíče od bytu mamince či kamarádovi, který je předá Vašemu nájemníkovi. Tak jednoduché to je. 


Navíc si nemusíte lámat hlavu s nábytkem. Na Flatio nabízíme pouze plně vybavené apartmány. Osobní věci můžete zamknout do jednoho pokoje, do kterého nebude mít nájemník přístup. Pak stačí byt s dispozicí 3+1 pronajmout jako 2+1. Využít můžete i úschovny a sklady v Praze nebo Brně. 


Vybrat si můžete i mezi tím, jestli byt pronajmete v celku nebo po pokojích. Našich nájemníků se přitom nemusíte bát, předem je prověřujeme v dostupných registrech. Často ubytujeme i digitální nomády, mladé a šikovné lidi, kteří k práci potřebují pouze počítač a internet, a tak této výhody využívají pro objevování různých zemí a měst. Našimi klienty jsou také firmy, které shánějí ubytování pro zaměstnance. Díky pronájmu na Flatio se také nemusíte starat o to, kdo Vám zalije květiny na parapetu nebo jestli se k Vám nebude dobývat zloděj. A přitom všem tento „hlídač“ ještě zaplatí. No kdo by to nebral?

Přidejte se ke stovkám spokojených majitelů. Na Flatio vše vyřídíte online, budete mít méně starostí a více času.

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů