Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Poznejte Flatio for Business, speciální produkt pro firmy

Pro majitele · 13. červenec 2017 · 1 minuta čtení

Flatio for Business je jeden z nejnovějších produktů společnosti Flatio, který se objevil v její nabídce začátkem března 2017. Jak již název napovídá, jedná o produkt určený pro firmy. Od té doby našlo Flatio for Business spoustu příznivců. A o co se přesně jedná?

Flatio for Businnes je ideální řešení pro firmy, které nabízí svým zaměstnancům ubytování v rámci pracovních stáží nebo pracovního poměru v souvislosti s realoakcí.

Například české firmě se podaří získat odborníka v informačních technologiích, který žije třeba ve Španělsku. Aby ho podpořila v rozhodnutí přestěhovat se do České republiky, nabídne mu ubytování na půl roku zdarma. V této chvíli přichází na řadu Flatio. Zaměstnanec si vytvoří na Flatio profil a vybere si bydlení přesně podle jeho představ. Firma může stanovit například maximální výši nájmu. Při rezervaci zaměstnanec akorát zadá, že se jedná o pronájem bydlení na firmu. Ta následně obdrží fakturu se splatností 30 dní. Další variantou je, že firma sama vybere konkrétní byt a poté zaměstnanec obdrží e-mail.

Výhodou je, že rezervaci bytu je možné provést odkudkoli. K výběru pomůžou profesionální fotografie nebo virtuální prohlídka bytu a okolí. Všechny byty na Flatio jsou kompletně vybavené, takže po příjezdu se může zaměstnanec ihned pustit do práce, jelikož veškeré starosti se zařizováním takto odpadají. Navíc tato služba stojí pouhých 5 % z měsíčního nájmu.

Výhody Flatio for Business

  • největší trh se střednědobými pronájmy (1–6 měsíců)
  • přehledný administrativní systém
  • faktury se splatností 30 dní
  • plně vybavené byty
  • výběr bytů bez osobní prohlídky
  • levnější jak hotelové zařízení
  • bez kauce
  • exkluzivní zákaznická podpora 7 dní v týdnu

Na Flatio najdete ubytování již v 7 evropských městech - Berlín, Vídeň, Salzburg, Praha, Brno, Ostrava a Bratislava. Mezi spokojené společnosti, které využívají Flatio for Business se řadí například ROI Hunter, Randstad, Innogy, Generali CEE Holding nebo Česká spořitelna.

Chci vyzkoušet Flatio for Business

Přidejte se ke stovkám spokojených majitelů. Na Flatio vše vyřídíte online, budete mít méně starostí a více času.

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů