Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Ubytování zdarma na 14 dní ve Vídni? Své o tom může říct výherkyně naší soutěže

Rozhovory · 30. červen 2017 · 2 minuty čtení

Nedávno jsme na Facebooku uspořádali soutěž s názvem Čtrnáct dní ve Vídni s Flatio. Jak název napovídá, výherce získal ubytování na dva týdny v hlavní městě Rakouska.

Úkol pro soutěžící zněl jasně: "Napište nám, proč zrovna Vy byste měli vyhrát?" Tím šťastlivcem, který vyhrál, byla právě slečna Simona Dočkalová. Simona pochází z Brna a živí se jako grafička. Chcete vědět, co nám právě slečna Simona napsala a jaké plány měla s její výhrou? Čtěte dále a dozvíte se to.

Simonin příběh:

"Ráda bych vyhrála 20 160 minut ve Vídni pro sebe a svého přítele. Od 1. 5. se od sebe vzdálíme na 11 283 kilometrů a celkem na 132 480 minut, neboť odlétá do Peru, kde se bude léčit v peruánském kmeni za pomoci místních šamanů.. a to z rakoviny lymfatického systému. Bude podstupovat různé rituály, "diety" a především se postaví sám sobě, svému tělu a své duši. Bude to těžké, ale pevně věřím(e), že se po roce a čtvrt trápení s chemoterapiemi, ozařováním a různými léky, vrátí zdravý a začne(me) nový život! <3 A odstartovat ho na 14-denním pobytu SPOLU ve Vídni po takové době, kdy nebude mít nejspíše možnost komunikace, neboť v džungli nechytne wifi ani signál od T-mobilu...to bylo naprosto úžasné! Taková pěkná motivace, nehledě na to, že motivace zdravého a šťastného života je pro něj přesto ta nejsilnější! <3 Držte nám všem a především Peťovi pěsti prosím! Děkujeme! O:)"

Popište nám, jak jste se dozvěděla o soutěži s názvem Čtrnáct dní ve Vídni s Flatio.
Dříve jsem o Flatio neslyšela, poté mi na zdi na Facebooku vyskočil příspěvek o právě této soutěži a řekla jsem si: „Tak proč to nezkusit?!“

Je vlastně obrovská náhoda, že jste z Brna stejně jako Flatio. Takže jste to k nám neměla daleko, že?
No to je právě super, mile mě překvapilo, že jste brněnská firma.

Už jste někdy byla ve Vídni?
Ano, byla jsem ve Vídni, bylo to však pouze kvůli jednodennímu výletu se školou.

Už máte představu, jak strávíte Vašich 14 dní ve Vídni?
S přítelem máme naplánované, že vezmeme autíčko a budeme objevovat okolí. Rádi navštěvujeme například lomy nebo nějaké zříceniny, takže se poohlédneme spíš po nějaké přírodě. Těch 14 dní je dlouhá doba. Je super, že stihneme kromě města také navštívit jeho okolí. Ta příroda nás právě láká úplně nejvíc.

Slyšela jste někdy o a střednědobých pronájmech, které Flatio nabízí?
Zatím ne, slyším o vás poprvé. Jsem ráda, že jsem se o Flatio dozvěděla.

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů