Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Zahajte semestr na párty v Praze nebo Brně

Pro nájemníky · 9. září 2017 · 4 minuty čtení

Další semestr je tady. Někdo se chystá slavit, jiný zapíjet žal. Každopádně se všichni sejdeme minimálně na jedné z akcí a společně zahájíme nový semestr. Přivítejte semestr, jak se patří. Vyberte si ze studentských akcí v Praze, Brně, Ostravě nebo Bratislavě!

PRAHA

Erasmus Prague semester opening party 2017
Pořadatel: Erasmus Prague
Kdy: 20.9.2017
Kde: P.M. Club & Coctail bar, Trojická 10
Účast/zájem: 164/270 (údaje z FB)

Pokud se nemůžete dočkat na zahajovací párty univerzity, kde studujete. Navštivte tuto akci, která je určená speciálně pro Erasmáky. Potkáte moc moc nových a zajímavých lidí z celého světa!

Semester opening party v ROXY
Pořadatel:
Student Zone Prague
Kdy: 28. 9. 2017
Kde: Roxy Praha, Dlouhá 33
Účast/zájem: 56/281 (údaje z FB)

Na téhle akci v legendárním klubu ROXY se promísí studenti ze zahraničí s těmi místními. Takže jestli chcete poznat nové tváře a prostě se bavit, zahajovací party v ROXY je jasnou volbou. Vejde se sem až 1500 lidí, takže nezapomeňte vzít pár kamarádů s sebou.

ČV.UT PÁRTY – vítání semestru a křest prváků
Pořadatel: Student ART
Kdy: 3.10.2017
Kde: P.M. Club & Coctail bar, Trojická 10
Účast/zájem: 154/737 (údaje z FB)

Osmý ročník tradiční Č.V.U.T. párty se uskuteční v PM Clubu. Těšit se můžete na spoustu nových tváří nebo staré známé z fakulty. Bude to velké.

Tradiční vítání semestru Zemědělky a křest prváků
Pořadatel:
Student ART
Kdy: 4. 10. 2017
Kde: P.M. Club & Coctail bar, Trojická 10
Účast/zájem: 173/615 (údaje z FB)

Letošní tradiční vítání semestru Zemědělky je už deváté v řadě, což dost vypovídá o jeho oblibě. Minulý rok se této akce zúčastnilo více jak 1000 studentů a předpokládá se, že letos to nebude jinak. Termín je jasný, první středa nového semestru Zemědělky. Těšte se, bude to velké.

U.K PÁRTY – vítání semestru a křest prváků
Pořadatel:
Student ART
Kdy: 5. 10. 2017
Kde: P.M. Club & Coctail bar, Trojická 10
Účast/zájem: 254/1200 (údaje z FB)

Tradiční zahajovací večírek Univerzity Karlovy se uskuteční také v PM klubu. Jedná se už o osmý ročník. Na této akci se potká i letos většina nových i starších studentů.  Pokud studujete na UK, nesmíte chybět!

BRNO

VUT semester open party
Pořadatel: VUT Studenti
Kdy: 18. 9. 2017
Kde: VIBE club, Starobrněnská 20
Účast/zájem: 91/508 (údaje z FB)

Párty v klubu VIBE je první v řadě zahajovacích večírků brněnských univerzit. Těšte se na tradiční křest prváků, seznamovací soutěže, drinky zdarma a skvělou párty. Za DJ pultem uvidíte a uslyšíte hrát Vladimíra Wolfa. Na párty jsou vítáni i studenti z dalších univerzit v Brně – MU, MENDELU, VUT, JAMU, VFU, Univerzita obrany a NEWTON College.

Zahajovací párty semestru
Pořadatel: Party 4U
Kdy: 19. 9. 2017
Kde: SONO centrum, Fléda Club
Účast/zájem: 400/2800 (údaje z FB)

Tahle legendární párty se koná již pátým rokem a opět proběhne ve dvou nejoblíbenějších brněnských klubech – SONO centrum a Fléda. Tentokrát se můžete těšit na vystoupení kapel. Na Flédě uslyšíte Red Hot Chili Peppers Revival, Aeronaut, Crushers, DVFY, DJ Slepi, v SONU zas Sedliv, Matt Raiden, KiNiX, Lahvisz & Cerevatov, CHerokee. Vstupné platí pro oba kluby zároveň, takže pokud Vás to v jednom přestane bavit, prostě se přesunete do druhého a naopak.

MUNI party – vítání semestru a křest prvních ročníků

Pořadatel: Akce Masaryčky
Kdy: 19. 9. 2017
Kde: EXIT Club, Náměstí Svobody 17
Účast/zájem: 89/572 (údaje z FB)

Jde o další z řady oficiálních zahajovacích akcí, kterou tentokrát pořádají přímo studenti z Masarykovi univerzity. Uskuteční se hned v úterý, první týden nového semestru. Během večera proběhne opět tradiční křest prváků a přípitek pro štěstí. Těšit se můžete i na drinky zdarma a studentské ceny. Nebudou chybět ani rozlišovací náramky podle fakulty. 

Mendel party – vítání semestru a křest prvních ročníků
Pořadatel: Studenti Mendelky
Kdy: 20. 9. 2017
Kde: VIBE club, Starobrněnšká 20
Účast/zájem: 131/481 (údaje z FB)

Zahajovací Mendel party se uskuteční ve stylovém klubu VIBE. Těšte se na drinky zdarma, studenské ceny, rozlišovací náramky dle fakulty, seznamovací soutěže, křest prváků, přípitek do nového semestru, spoustu lidí, zábavy, alkoholu, prostě všeho. 

Semester opening party
Pořadatel: Párty Chodbovka
Kdy: 20. 9. 2017
Kde: Fléda Club, Štefánikova 24
Účast/zájem: 55/589 (údaje z FB)

Jedná se o neoficiální afterparty po akci Hudba z FEKTu pořádanou pod záštitou Párty Chodbovka. Na místě budou dvě stage s komerční i nekomerční hudbou. Hlavní stage bude hrát v rytmu dance, house, EDM, world top singles. Na té druhé uslyšíte hlavně DnB a liquid, kde DJs vystoupí i se dvěma live vstupy, trumpetou a bass klarinetem. Bude to paráda.

Erasmus Brno semester opening party
Pořadatel: Brno Erasmus & Students
Kdy: 21.9.2017
Účast/zájem: 194/283 (údaje z FB)

Tahle párty je určená speciálně pro Erasmáky, můžou se však zúčastnit také ostatní studenti na výměnných pobytech nebo stážích, stejně tak místní. Během večera uslyšíte převážně komerční hudbu, RnB a House. Speciální ceny za drinky nesmí chybět.

VUT & VFU semestr start party
Pořadatel: VUT Party
Kdy: 27. 9. 2017
Kde: 7nebe, Jánská 9
Účast/zájem: 53/428 (údaje z FB)

Pokud jste z VUT nebo VFU, tak tady rozhodně nesmíte chybět! Takhle zahajovací párty vypadá totiž dost lákavě. Dle popisu události Vás uvítají iteligentní inženýři, veselé veterinářky a modelky z podnikatelky. Do jedenácté mají slečny navíc vstup zdarma. To je přinejmenším galantní. Těšit se můžete na nejlepší brněnské DJs a originální akční drinky za studentské ceny. 

Semestr start 2017
Pořadatel: Nadační fond studentů FF MU
Kdy: 4. 10. 2017
Kde: FF MU (dvorek mezi budovami J a G)
Účast/zájem: 15/26 (údaje z FB)

Semest start 2017 je akce pořádaná nadačním spolkem studentů FF MU. Jedná se o multižánrový festival, který se koná na půdě fakulty. Letošní téma: „Sweet start of semestr.“ Na akci narazíte na čepované pivo, limonády, jellyshots, grilované maso a hermelíny a k tomu spoustu dalších dobrot. Také se těšte na skvělé kapely, divadlo a zajímavé workshopy.

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů