Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
Nápověda Nápověda pro majitele Jak začít pronajímat na Flatio Jak má vypadat byt, který chci pronajímat přes Flatio?
Kategorie

Jak má vypadat byt, který chci pronajímat přes Flatio?

Na Flatio lze pronajmout každý byt či pokoj v bytě, který splňuje tyto dva standardy:

Je plně vybavený 

Vzhledem k době pronajímání, která je na Flatio nejčastěji 1-6 měsíců, je nutné mít bydlení plně vybavené. Nájemník se tak nemusí stresovat se sháněním postele, židlí či stolu, a postačí mu pouze kufr s oblečením a osobními věcmi. Jaké vybavení by mělo bydlení obsahovat se dočtete zde.

Má internetové připojení

Jelikož mezi časté nájemníky patří jak firemní klientela, tak studenti či lidé pracující z domova, musí mít bydlení také aktivní připojení k internetu formou bezdrátového připojení (Wi-Fi) - s ohledem na rychlost vývoje technologických produktů již spousta zařízení není na klasické kabelové připojení připravena.

------------------------

Plně vybavené bydlení s internetovým připojením je standard, který na Flatio chceme mít a který garantujeme také zájemcům o bydlení. Vše ostatní je již záležitostí osobního vkusu. Např. vzhled bydlení. Nemůžeme vám diktovat, jak má vaše bydlení vypadat, z praxe však víme, že klienti nejčastěji volí čisté, vzdušné a pozitivně působící prostředí, ve kterém se budou cítit jako doma. Nebo zkrátka jen dobře. 

Byl tento článek přínosný?