Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
Nápověda Nápověda pro majitele Jak zaujmout nájemníky Potřebuji pro inzerci na Flatio kvalitní fotografie?
Kategorie

Potřebuji pro inzerci na Flatio kvalitní fotografie?

Na základě fotografií se zájemci o bydlení rozhodují, zda vašemu bydlení dají šanci či nikoliv. Není tedy vůbec od věci při pořizování fotografií využít služeb profesionála. Pokud totiž dokáže zájemce o bydlení něco odradit, tak jsou to nekvalitní, rozmazané fotografie pořízené ve spěchu na mobilní telefon.

V případě, že nechcete využít služeb profesionála a fotografie hodláte pořizovat sami, vyhraďte si na tento úkon dostatek času. Vyčkejte, až bude venku hezké počasí, které vaše bydlení pozitivně naladí. Pořiďte fotografie všech místností (včetně koupelen, záchodů či šaten), které se ve vašem bydlení nacházejí, nejlépe z různých úhlů. Neplatí pravidlo, že čím více fotografií, tím lépe, ale čím více úhlů zachyceného bydlení, tím lépe!

Ať už se rozhodnete pro pořízení fotografií svépomocí či profesionálním fotografem, mějte prosím na paměti, že vzhledem k absenci osobních prohlídek (v jejichž organizaci vám však nemůžeme bránit) je třeba zájemcům o bydlení poskytnout co nejvěrnější vizualizaci jejich budoucího domova.

Byl tento článek přínosný?