Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
Nápověda Nápověda pro majitele Jak zaujmout nájemníky Co mám napsat do popisu o sobě?
Kategorie

Co mám napsat do popisu o sobě?

Článek byl aktualizován 23. 5. 2024.

Nevíte, proč máte sdílet informace o sobě nebo co by v takovém představení mohlo být uvedeno? Podívejte se na naše vysvětlení!

Všechny nájemníky vedeme k tomu, aby vyplnili co nejvíce informací o sobě. To vám jakožto pronajímateli pomáhá lépe pochopit daného člověka za počítačem a získat v něj důvěru, což je důležité, když mu chcete pronajmout svou nemovitost.

Ze stejných důvodů se nájemníci chtějí dozvědět něco o vás. Netlačíme na to, kolik informací byste měli sdílet, ale doporučujeme, abyste poskytli tolik informací o sobě, kolik byste chtěli vědět o svých nájemnících.

Čím více sdělíte, tím lépe! Když o vás nájemníci něco vědí, je pravděpodobnější, že vytvoří žádost o rezervaci na vaši nabídku. Můžete například zmínit:

  • jak dlouho se věnujete pronájmům,
  • proč dané ubytování pronajímáte,
  • kdo jste jako osoba (např., co děláte pro živobytí, jaké máte koníčky atd.),
  • a cokoli jiného, co by mohlo nájemníky zajímat.

Zde je příklad představení pronajímatele:

Své nemovitosti pronajímám od roku 2016, přičemž se zaměřuji hlavně na krátkodobé pronájmy. Také vedu kurz jógy v Praze a ve volném čase ráda chodím na kulturní akce, čtu, plavu a momentálně se učím surfovat. Mojí největší vášní je ale cestování! Strávila jsem mnoho let objevováním světa a právě proto vím, jak je důležité mít během pobytu v cizím městě perfektní bydlení, které vyhovuje vašim potřebám. Všechny mé byty jsou plně připraveny pro vaše nastěhování a já vás ubytuji osobně. Jsem velmi dostupná, takže pokud byste cokoli potřebovali, neváhejte se na mě obrátit!

Byl tento článek přínosný?