Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

8 činností, které můžete dělat při prohlídce bytu ve virtuální realitě

Pro nájemníky · 15. únor 2017 · 2 minuty čtení
Při hledání bydlení k pronájmu musíte nejprve oběhnout několik bytů, u kterých se vám podařilo domluvit se s majitelem na termínu prohlídky. Je to velká událost. Na majitele musíte zapůsobit, stejně jako jeho byt na vás!

Na Flatio jsou už od samého zrození legendární virtuální prohlídky. Nyní s čerstvým zavedením prohlídek také ve virtuální realitě jsou virtuální prohlídky ještě reálnější. Skoro jako byste se v bytě opravdu ocitli. Vybraný byt si prohlédnete kdekoli, kdykoli a jakkoli. A jaké to s sebou nese výhody? Při prohlídce bytu si můžete dovolit opravdu ale opravdu cokoli!

1) Ležet v posteli
Postel je boží. V posteli spíme, čteme, pracujeme, občas dokonce snídáme. Tak proč si neprohlédnout bydlení z pohodlí domova a ještě k tomu v posteli? Lehnout si do cizí postele po příchodu do cizího bytu by asi nebylo příjemné vám ani majiteli.

2) Koupat se
S prohlídkami ve virtuální realitě se můžete projít bytem třeba i ve vaně. Pozor ale, ať vám brýle nevyklouznou z ruky. Váš mobil by asi nebyl nadšený.

3) Snídat
Máte přeplněný den před sebou a ještě k tomu musíte na prohlídku bytu? S prohlídkou ve VR stihnete všechno levou zadní. Třeba ráno při snídani s rohlíkem v ruce.

4) Čekat na drahou polovičku
Chystáte se do kina nebo na večeři se svojí drahou polovičkou? Tak to si pěkně počkáte. Čekání si ale můžete snadno zkrátit prohlídkou bytu ve virtuální realitě. Věřte mi, uběhne to jako voda!

5) Jít právě z párty
Přijít v podnapilém stavu na prohlídku bydlení by asi nebylo to pravé ořechové. Prohlídku ve VR zvládnete v jakémkoli stavu! Otázkou je, zda si to budete pamatovat.

6) Ukázat byt prostě všem
Ukažte byt kamarádům, babičce, rodičům a bratrancům přes koleno. Do jednoho bytu by se všichni asi těžko vlezli. S prohlídkou ve VR ukážete vybraný byt naprosto všem, kdykoli, kdekoli, jakkoli.

7) Cestovat tramvají
Jedete do práce nebo do školy? Zkraťte si cestu tramvají prohlídkou bytu ve VR. Zabavíte se, ušetříte čas a jízdou v hromadné dopravě i životní prostředí!

8) Venčit psa
Při prohlídce bytu ve VR můžete dokonce venčit Vaše domácí mazlíčky. Pozor ale na značky a kakance!

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů