Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Seriál Poznejte Flatio: Virtuální prohlídky okolí bytu

Pro nájemníky · 8. září 2016 · 1 minuta čtení
Když si chcete pronajmout byt, nepochybně se budete zajímat o jeho okolí. Pravděpodobně si nejprve vyhledáte, kde se byt nachází, a potom zkusíte zjistit nějaké informace o této lokalitě na internetu. Při návštěvě bytu si okolí můžete dostatečně prohlédnou, ale co když si byt pronajímáte třeba ze zahraničí nebo z daleka a nemáte možnost prozkoumat jeho okolí?

Takovou otázku jsme si také položili a naší odpovědí bylo zařazení funkce Google StreetView ke každému inzerovanému bytu. Pokud jste už o funkci StreetView slyšeli a používáte ji, jistě Vás potěší snadnější a rychlejší přístup díky zavedenému tlačítku PROHLÍDKA OKOLÍ.

Co je Google StreetView?

StreetView je projekt, který má na svědomí právě společnost Google. Postarala se o nafocení velké části celého světa. Jedná se o panoramatické záběry s rozsahem 360° horizontálně a 290° vertikálně. Tyto pořízené fotografie jsou potom pospojovány v jeden celek. Získáme tak virtuální prohlídku světa, který si můžeme prohlédnout z pohodlí domova a rozhlížet se do všech směrů jako bychom právě na onom místě stáli.

Jak to funguje?

Celá věc funguje jednoduše. Na mapách Google si najdete místo, které si chcete prohlédnout. Poté přesunete na toto místo žlutého panáčka, kterého najdete vpravo dole. Nově se také můžete podívat třeba i do obchodů, restaurací a dalších interiérů. Hezkou zábavu.




Přidejte se ke stovkám spokojených majitelů. Na Flatio vše vyřídíte online, budete mít méně starostí a více času.

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů