Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

V nabídkách střednědobých pronájmů na Flatio figuruje už i Berlín

Pro nájemníky · 23. srpen 2017 · 1 minuta čtení

Možná jste si už stihli všimnout, že se na Flatio nedávno objevila nabídka střednědobých pronájmů také v Berlíně. Podařilo se nám to začátkem srpna. Počet nabízených bytů stále roste a pevně věříme, že toto rozšíření nabídky uvítá spousta našich klientů. 

V současné době Flatio zprostředkovává pronájmy na pár měsíců již v šesti evropských městech – Praha, Brno, Vídeň, Bratislava, Ostrava a Berlín. Na základě požadavků našich klientů jsme navíc zpřístupnili pronájmy bytů již o 14 dní. Ubytování na Flatio tak najde téměř každý, ať se chystá do Berlína na delší dovolenou, služební cestu nebo v tomto městě stráví pár měsíců kvůli studiu či nové práci. 

Berlín a Flatio

Město Berlín se nedívá příliš pozitivně na krátkodobé pronájmy bytů jejich majiteli. Střednědobé pronájmy na Flatio jsou však něco jiného. Rozšířením naší působnosti směrem na západ, jste tak majitelům zpřístupnili nový způsob, jak efektivně pronajímat své nemovitosti. Také velké množství lidí, kteří směřují do Berlína na pár měsíců, ocení nabídku levnějšího a komfortnějšího ubytovaní ve srovnání s nabídkou hotelů. Hotely jsou fajn, co si budeme povídat, ale strávit tam třeba tři měsíce v kuse zas tak skvělé není. V kompletně vybavených bytech na Flatio se budete zaručeně cítit jako doma.


"Brněnský start-up Flatio expandoval do Berlína!"
– CzechCrunch


Nabídka střednědobých pronájmů v Berlíně

Na Flatio je v současné době většina nabídek střednědobých pronájmů v Berlíně blízko centra. Co je skvělé, kdo by to nechtěl mít pár kroků do centra. Nabídka je navíc opravdu široká. Vyberte si ze samostatných pokojů nebo bytů typu 1+kk, 2+kk či 3+kk. Na Flatio najdete také něco většího jako 4+1 nebo 5+kk. Tak který z nich byste si vybrali Vy?

Přejít na nabídku střednědobých pronájmů v Berlíně

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů