Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma

Zahraniční obchody v Praze - kde je najít?

Pro nájemníky · 24. březen 2017 · 1 minuta čtení

Praha je bezpochyby jednou z evropských metropolí. Mísí se zde tradiční česká kultura s kulturou cizinců, kteří se v Praze usídlili a založili si zde rodiny. Proto zde objevíte i spoustu obchodů se zahraničním zbožím, které v českém supermarketu nenajdete.

Velmi početná je v českém hlavním městě vietnamská komunita. Nejen mezi Vietnamci je ale oblíbená tržnice Sapa. Zajít si sem můžete na báječné jídlo neobvyklých chutí a vůní, koupit si zde ale můžete mnohem víc. Kromě obchůdků s oblečením zde najdete i vietnamské potraviny s čerstvými bylinkami, různými druhy rýže, čerstvým masem nebo s rozmanitými druhy sójových, rybích nebo třeba ústřicových omáček.

Pokud máte rádi sladké, zavítejte do obchodu The Candy Store v Praze 2. Vyberete si zde z britských a amerických pochutin, které jinde neseženete. Rozhodovat se budete mezi čokoládovými žabkami jako z Harryho Pottera, želatinovými bonbony, různými druhy burákového másla nebo sladkými nápoji.

Duchovní stravu si můžete pořídit v prodejnách CZPRESS, kde objevíte zahraniční deníky a časopisy z celého světa. Pokud byste nechtěli chodit do trafiky, zaměstnanci Vám tisk doručí až domů. Vybrat si můžete mezi anglicky psanými New York Times či Daily Mail, německým BILDem nebo třeba japonským deníkem THE NIKKEI.

Milovníci dobré whisky nebo rumu by měli zavítat do obchodu BEST DRINK v Horních Počernicích. Kromě těch nejlepších destilátů z celého světa zde na Vás z regálu pokukují i různé druhy vín nebo třeba pravé šampaňské. Vybrat si zde můžete i z doutníků nebo pochutin, které se báječně snoubí se sklenkou dobrého alkoholu.

Sdílejte tento článek:
Doporučujeme
Zvažujete převod energií na nájemce? Známe pro i proti
Jak zvýšit nájemné?
Daň z nemovitostí u pronajatých bytů