Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
Nápověda Nápověda pro nájemníky StayProtection pro nájemníky Co jsou Stay Benefits pro nájemníky a kdy je mohu uplatnit?
Kategorie

Co jsou Stay Benefits pro nájemníky a kdy je mohu uplatnit?

Stay Benefits pro nájemníky - Powered by AXA jsou součástí balíčku StayProtection a jsou určeny pro vaší ochranu. Vezměte prosím v potaz, že se toto krytí nevztahuje na každou rezervaci, a že záleží na nastavení profilu pronajímatele (více informací naleznete níže).

Co zahrnují Stay Benefits pro nájemníky?

  • Asistenční služby (až do výše 500 EUR na rezervaci)
    • Asistenční služby můžete využívat k řešení mimořádných situací, které mohou nastat v domácnosti. Můžete například požádat o pomoc při potížích s připojením k internetu, pomoc s řešením problémů s elektřinou/plynem/topením, s odstraněním zablokovaných dveří nebo se selháním funkce domácího spotřebiče
  • Pojištění odpovědnosti (až do výše 20 000 EUR na rezervaci)
    • V případě, že během svého pobytu náhodou způsobíte v nemovitosti nějakou škodu, bude možné náklady uhradit z tohoto krytí. To se vztahuje na škody na:
      • movitých věcech tvořící vybavení domácnosti ve vlastnictví pronajímatele;
      • stavební součásti bytové jednotky (např. stěny, okna, dveře, kuchyňská linka).

K tomu všemu máte k dispozici nepřetržitou 24/7 online podporu AXA Assistance.

Nezapomeňte však, že jste povinni dbát na to, aby pojistná událost nenastala. Zejména nesmíte porušit povinnosti směřující k odvrácení nebo zmenšení rizika.

Více informací o tom, co je a není kryto, můžete nalézt ve Všeobecných pojistných podmínkách

Kdy se Stay Benefits vztahují na mou rezervaci?

Stay Benefits se nevztahují na jakoukoli rezervaci. Záleží na nastavení profilu pronajímatele. Na většinu rezervací, kde není vyžadována vratná kauce, se však plán Stay Benefits vztahuje. Upozorňujeme, že pokud je vyžadována platba vratné kauce, nelze na vaši rezervaci Stay Benefits uplatnit. Vratná kauce totiž slouží jako náhradní krytí.

O tom, zda je možné Stay Benefits využít, vás vždy informujeme v detailu nabídky bydlení ještě před odesláním žádosti o rezervaci. Pokud dáváte přednost krytí Stay Benefits, můžete také využít možnost filtru "Stay Benefits - Powered by AXA" a zobrazit si pouze ty nabídky, které toto krytí nabízejí.

Byl tento článek přínosný?