Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
StayProtection + Stay Benefits

Coliving in a medieval town - Double room 1

2 osoby
Wi-Fi
Vybavený
prům. 25 467 
/ 30 dní
včetně služeb a internetu
StayProtection
Stay Benefits

Váš pobyt v této nemovitosti bude krytý naším StayProtection balíčkem, a to včetně Stay Benefits! Více informací

Pokoj k pronájmu - Kotor
translation

Popisek je zobrazen v původním jazyce.

Přeložit

Popisek byl přeložen automaticky.

Zobrazit v původním jazyce

Stay

About the accommodation
Located on the first floor, this modern 16m2 room with a king size bed and beautiful hardwood floors is the right choice for a peaceful stay.

It comes with a private bathroom equipped with a shower and it’s furnished with both a spacious wardrobe and a comfy armchair paired with a footstool.

Get work done at your desk and office chair, while enjoying the sunlight coming from the large window!

Good to know:
- AC included


Up to 2 people

Property
Looking for a quiet getaway in a charming medieval town, surrounded by magnificent mountains and the Mediterranean sea? Then this coliving space in the middle of Kotor’s old town is the stay you’ve been looking for.

SHARED SPACES
This stay is located in a 200 years old building and it was renovated to offer several cozy areas for digital nomads and remote workers to live and work at their best.

Take advantage of the communal kitchen to prepare your meals - alone or with other people. Enjoy a laugh in one of the lounge/TV areas, while watching your favorite Netflix show since the stay has a full subscription available to the guests.

A coworking space isn’t available just yet, however the hosts have booked a few places in a new co-working space that will be open from October 2021. The co-working area is just a 2-minute walk from us

COMMUNITY & ACTIVITIES
This coliving is all about welcoming a wide diversity of professionals and presenting them with the facilities and activities to connect with each other.

The usual community dinners are a great opportunity for the guests to prepare meals together and even share recipes from their home countries. If you’re up to even more socialization, the lounge/TV areas are more than welcome to organize social gatherings such as movie nights or board games!

The hosts also organize yoga classes, group training, SUP, kayak tours and hikes in the beautiful mountains surrounding the stay.

VISION
This coliving space has the inherent belief that sharing a mutual space with like-minded people in an inspiring surrounding with a clean and pristine nature results in funky creativity, boosted productivity, and so-wanted conviviality.

It strives to bring a diverse community of professionals to Kotor all year round, yet at the same time, providing them with inspiring and productive working conditions while having a chance to meet new people, interact with locals, and explore the surroundings. Just remember to live by their community values: be open, be respectful, give a hand, keep learning, think green, and stay foolish.

GOOD TO KNOW
Important:
- Up to 13 rooms, occupying 3 apartments
- 1 min walk to the closest grocery store/restaurant
- Netflix subscription in lounge area
- On-site laundry
- 24/7 online concierge
- Full-pedestrian town

Included in the price:
- Bedroom essentials

Work features
- Great WiFi (25-100 Mbps down)
- Both shared and private workspaces

Home features
- Shared kitchen
- Washing machine
- Vegetarian friendly
- Vegan friendly
- Children friendly
- Pet friendly
- A/C

Activities available onsite
- Conferences
- Creative hub activities


Area

Activities in the area
- Hiking
- Swimming
- SUP
- Climbing
- Trail running
- Kayaking
- Canyoning
- Cycling
- Birdwatching
- Sailing

Flora and fauna
Montenegro is located in the Balkan West central region in the Dinaric Alps’ Southern end and its flora and fauna are very rich and diverse.

FLORA
The flora of Montenegro is one of the most diverse of any comparable-sized temperate or subtropical region in the world. Inland, the lower reaches of valleys and canyons are characterized by deciduous forest including ash (Fraxinus excelsior) and various species of oak. At higher levels these increasingly give way to beech (Fagus sylvatica) and then conifers. Fun fact: The country hosts the world’s oldest olive tree.

FAUNA
The sparsely populated country is a vast wildlife ecosystem. There is a variety of predatory wild animals, peaceful creatures, insects, fish, and birds. You can find over three hundred animal species, including some that are rare elsewhere. Montenegro is the only country in Europe with the bird sanctuary hosting a pelican breeding site. The lake ranges in carp and trout and its usual guests are herons, sea ravens and black ibises.

The wild truly run free in Montenegro. You’ll find wildlife that includes wolves, bears, snakes. The country is also considered a Mecca for bird watchers and its official animal is the imperial eagle!

Social ecosystem
EXPERIENCE THE LOCAL LIFE
The old town of Kotor is a magical Montenegrin town located at the base of the Bay of Kotor with a great number of monuments of medieval architecture: churches, cathedrals, palaces, and museums. Its beauty is complemented with the multitude of narrow streets, squares, and markets.

The first time you enter the old town you may feel like you are in a maze trying to find your way out - the first thing to do is to get a map! The most enjoyable way to experience Kotor is to walk through the winding streets and see what you can discover on foot.

While you are walking through the narrow roads of this medieval town, you’ll get the feeling of going back in time. One of the best ways to enrich this atmosphere is eating cevapi, a traditional Montenegrin cuisine, to feel like a local.

To experience the stunning view over Kotor, skip the 8€ entry fee and instead of hiking from the old town make a five minute detour to the “Kotor Fortress Trail” just outside of the city walls and hike for free.

Local legends say Kotor was built with the help of the Greek fairy Alkima and some say you can find her living in the Vilenica cave, high in the hills of Mount Sveti Ivan near Pestingrad, where she waits for Poseidon to forgive her.

Don’t forget to adventure yourself in one of the many sports the town offers, such as swimming, climbing, trail running, cycling, birdwatching and sailing.


DIVE INTO THE DIGITAL NOMAD SCENE
Montenegro is still a bit off the radar for digital nomads, but that has been gradually changing and it deserves to be much higher on the list - for both its lifestyle and incredible nature.

Co-working is relatively new there but there are a few spaces:
- Tivat has the Innovation Center at Porto Montenegro, plus Playworking (a co-working and co-living space on the Luštica Peninsula) - both under 20 min away by car
- Herceg Novi has Kolektiv Novi (1h away by car)
- Podgorica has three co-working spaces: Digitalna Fabrika (which is completely free), WorkHub and Nest (1h30 away by car)

As it’s a small country, and a pretty unknown destination for nomads, there aren’t a lot of English-speaking meetups so it’s a better destination for exploring nature or putting your head down and getting work done. That said, the area around Tivat and Kotor tends to have the most English-speaking nomads and expats who moved to Montenegro by choice.

If you’re keen on enjoying your accommodation, the stay organizes both international conferences and creative hub activities to all digital nomads and remote workers in the area.


Practical

How to get there
Closest airport: Tivat
How to get to the accommodation from the airport:
- 10 min taxi ride

Old town of Kotor is a strictly pedestrian area, and the stay is located just a 2-minute walk from the main entrance.

Zůstaňte na

O ubytování
Tento moderní pokoj o rozloze 16 m2 s manželskou postelí velikosti king size a krásnými dřevěnými podlahami se nachází v prvním patře a je tou správnou volbou pro klidný pobyt.

Má vlastní koupelnu vybavenou sprchovým koutem a je zařízen jak prostornou šatní skříní, tak pohodlným křeslem spárovaným s podnožkou.

Pracujte na svém pracovním stole a kancelářské židli a zároveň si užívejte slunečního světla přicházejícího z velkého okna!

Dobré vědět:
- Včetně klimatizace


Až pro 2 osoby

Objekt
Hledáte klidné místo k odpočinku v půvabném středověkém městečku, obklopeném nádhernými horami a Středozemním mořem? Pak je tento kolivingový prostor uprostřed starého města Kotoru pobytem, který jste hledali.

SDÍLENÉ PROSTORY
Tento pobyt se nachází v 200 let staré budově a byl zrekonstruován tak, aby nabídl několik útulných prostor pro digitální nomády a pracovníky na dálku, kteří zde mohou žít a pracovat v tom nejlepším světle.

Využijte společnou kuchyň k přípravě jídla - sami nebo s dalšími lidmi. Zasmějte se v jednom z obývacích pokojů/televizních místností a sledujte svůj oblíbený pořad na Netflixu, protože pobyt má pro hosty k dispozici plné předplatné.

Coworkingový prostor zatím není k dispozici, nicméně hostitelé si rezervovali několik míst v novém co-workingovém prostoru, který bude otevřen od října 2021. Coworkingový prostor je od nás vzdálen pouhé 2 minuty chůze

KOMUNITA A AKTIVITY
Cílem tohoto colivingu je přivítat širokou škálu profesionálů a představit jim zázemí a aktivity, které jim umožní vzájemné propojení.

Obvyklé komunitní večeře jsou pro hosty skvělou příležitostí ke společné přípravě jídel a dokonce i ke sdílení receptů z jejich domovských zemí. Pokud máte chuť se ještě více socializovat, v obývacích/televizních prostorách můžete pořádat společenská setkání, jako jsou filmové večery nebo deskové hry!

Hostitelé také pořádají lekce jógy, skupinová školení, SUP, výlety na kajaku a pěší túry v krásných horách v okolí pobytu.

VISION
Tento colivingový prostor má neodmyslitelnou víru, že sdílení společného prostoru s podobně smýšlejícími lidmi v inspirativním prostředí s čistou a nedotčenou přírodou vede k funční kreativitě, zvýšené produktivitě a tolik žádoucí družnosti.

Snaží se přivést do Kotoru celoročně různorodou komunitu profesionálů, ale zároveň jim poskytnout inspirativní a produktivní pracovní podmínky a zároveň možnost poznat nové lidi, komunikovat s místními obyvateli a poznávat okolí. Jen nezapomeňte žít podle hodnot jejich komunity: buďte otevření, respektujte, podejte pomocnou ruku, učte se dál, myslete ekologicky a zůstaňte blázniví.

DOBRÉ VĚDĚT
Důležité:
- Až 13 pokojů, které obývají 3 apartmány
- 1 minuta chůze do nejbližšího obchodu s potravinami/restaurace
- Předplatné Netflixu v obývacím pokoji
- Prádelna na místě
- online concierge 24 hodin denně, 7 dní v týdnu
- Město plné pěších

V ceně je zahrnuto:
- Základní vybavení ložnice

Pracovní prvky
- Skvělá Wi-Fi (25-100 Mb/s směrem dolů)
- Sdílené i soukromé pracovní prostory

Domácí funkce
- Společná kuchyň
- Pračka
- Vhodné pro vegetariány
- Vegan friendly
- Vhodné pro děti
- Vhodné pro domácí zvířata
- KLIMATIZACE

Aktivity na místě
- Konference
- Aktivity kreativního centra


Oblast

Aktivity v oblasti
- Pěší turistika
- Koupání
- SUP
- Lezení
- Běh po stezce
- Jízda na kajaku
- Canyoning
- Cyklistika
- Pozorování ptáků
- Plachtění

Flóra a fauna
Černá Hora se nachází v západní centrální části Balkánu v jižním cípu Dinárských Alp a její flóra a fauna jsou velmi bohaté a rozmanité.

FLORA
Flóra Černé Hory je jednou z nejrozmanitějších ze všech srovnatelně velkých mírných a subtropických oblastí na světě. Ve vnitrozemí, v nižších polohách údolí a kaňonů, rostou listnaté lesy včetně jasanu ztepilého (Fraxinus excelsior) a různých druhů dubů. Ty ve vyšších polohách stále více ustupují buku (Fagus sylvatica) a následně jehličnanům. Zajímavost: V zemi se nachází nejstarší olivovník na světě.

FAUNA
Řídce osídlená země je rozsáhlým ekosystémem divoké přírody. Žije zde řada dravých divokých zvířat, mírumilovných tvorů, hmyzu, ryb a ptáků. Najdete zde více než tři sta druhů zvířat, včetně některých, které jsou jinde vzácné. Černá Hora je jedinou zemí v Evropě, kde se nachází ptačí rezervace hostící hnízdiště pelikánů. V jezeře se vyskytují kapři a pstruzi a jeho obvyklými hosty jsou volavky, krkavci a ibisové černí.

Divoká příroda se v Černé Hoře skutečně pohybuje volně. Najdete zde divokou zvěř, která zahrnuje vlky, medvědy a hady. Země je také považována za Mekku pozorovatelů ptáků a jejím oficiálním zvířetem je orel královský!

Sociální ekosystém
POZNEJTE MÍSTNÍ ŽIVOT
Staré město Kotor je kouzelné černohorské město ležící na úpatí Kotorského zálivu s velkým množstvím památek středověké architektury: kostely, katedrálami, paláci a muzei. Jeho krásu doplňuje množství úzkých uliček, náměstí a trhů.

Při prvním vstupu do starého města si možná budete připadat jako v bludišti a budete se snažit najít cestu ven - první, co musíte udělat, je pořídit si mapu! Nejpříjemnějším způsobem, jak poznat Kotor, je projít se klikatými uličkami a zjistit, co všechno můžete objevit pěšky.

Při procházce úzkými uličkami tohoto středověkého města budete mít pocit, že jste se vrátili v čase. Jedním z nejlepších způsobů, jak tuto atmosféru obohatit, je dát si čevapi, tradiční černohorské jídlo, a cítit se jako místní.

Chcete-li zažít nádherný výhled na Kotor, vynechte vstupné 8 € a místo pěšího výletu ze starého města si udělejte pětiminutovou zajížďku na "stezku Kotorské pevnosti" hned za městskými hradbami a vydejte se na túru zdarma.

Místní legendy říkají, že Kotor byl postaven s pomocí řecké víly Alkimy, a podle některých ji můžete najít žít v jeskyni Vilenica vysoko v kopcích hory Sveti Ivan u Pešti, kde čeká na Poseidona, aby jí odpustil.

Nezapomeňte se pustit do dobrodružství při některém z mnoha sportů, které město nabízí, jako je plavání, horolezectví, běh po stezkách, cyklistika, pozorování ptáků a plachtění.


PONOŘTE SE DO DIGITÁLNÍHO NOMÁDSTVÍ
Černá Hora je pro digitální nomády stále trochu stranou zájmu, ale to se postupně mění a zaslouží si být na seznamu mnohem výše - jak pro svůj životní styl, tak pro neuvěřitelnou přírodu.

Co-working je tam relativně nový, ale několik prostor už existuje:
- V Tivatu se nachází Inovační centrum v Porto Montenegro a Playworking (co-working a co-livingový prostor na poloostrově Luštica) - oba vzdálené méně než 20 minut jízdy autem
- Herceg Novi má Kolektiv Novi (1 hodina jízdy autem)
- Podgorica má tři co-workingové prostory: Digitalna Fabrika (který je zcela zdarma), WorkHub a Nest (1h30 autem)

Jelikož je to malá země a pro nomády docela neznámá destinace, není zde mnoho anglicky mluvících setkání, takže je to lepší destinace pro poznávání přírody nebo pro složení hlavy a práci. Nicméně v oblasti kolem Tivatu a Kotoru bývá nejvíce anglicky mluvících nomádů a expatů, kteří se do Černé Hory přestěhovali z vlastního rozhodnutí.

Pokud si chcete užít ubytování, pobyt pořádá mezinárodní konference i aktivity kreativního centra pro všechny digitální nomády a pracovníky na dálku v oblasti.


Praktické

Jak se tam dostat
Nejbližší letiště: Nejbližší letiště: Tivat
Jak se dostat do ubytování z letiště:
- 10 minut jízdy taxíkem

Staré město Kotor je přísně pěší zóna a pobyt se nachází pouhé 2 minuty chůze od hlavního vchodu.

Zobrazit více
Rychlost internetu pro vzdálenou práci nebo zábavu

Stahování

N/A Mbps

Nahrávání

N/A Mbps

Pronajímatel zatím nevyplnil rychlost internetového připojení. Požádejte o tuto informaci.

Vybavení
Základní nábytek
Rozkládací pohovka
Pohovka
Židle
Jídelní stůl
Konferenční stolek
Psací stůl
Šatní skříň
Komoda
Šatní místnost
Skříňka
Zrcadlo
Potřeby pro praní & Dostupné prádlo
Plně připravená lůžka
Pračka
Ručníky
Sušička
Žehlička
Žehlící prkno
Sušák na prádlo
Možnosti úklidu
Houbička na nádobí
Smeták
Mop
Kbelík
Prostředek na mytí nádobí
Hadřík na úklid
Univerzální čistič
Vysavač
Robotický vysavač
Pravidelný úklidový servis (zahrnutý v ceně)
Kuchyňské potřeby
Vybavení pro stravování
Vybavení pro vaření
Skleničky
Hrnky
Mrazák
Lednice
Mikrovlnná trouba
Trouba
Myčka nádobí
Rychlovarná konvice
Topinkovač
Mixér
Kávovar
Elektronická zařízení
Klimatizace
Mobilní klimatizace
Apple TV
Chromecast
TV
Projektor
Fén
Ohřívač vody (bojler)
Pomalý hrnec
Elektrický vařič
Plynový vařič
Chladnička na víno
Výrobník ledu
Playstation
Xbox
Nintendo
Jiná herní konzole
Robotická sekačka na trávu
Sekačka na trávu
Tiskárna
Skener
Stavební záležitosti
Balkon
Terasa
Ústřední topení
Elektrické topení
Něco pro děti
Dětská postýlka
Postel pro dítě
Dětská židlička
Elektronická chůvička
Monitor dechu
Kočárek
Záchodové sedátko
Nočník
Dětská vanička
Přebalovací pult
Stolička
Hračky
Dětské hřiště (venkovní)
Bezpečnostní vybavení
Bezpečnostní zámek
Bezpečnostní vstupní dveře
Detektor kouře
Detektor oxidu uhelnatého
Trezor
Standardní zámek na dveřích
Moskytiéra
Okenní sítě proti hmyzu
Lékárnička
Předplatné (zahrnuto v ceně nájmu)
Kabelová televize
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Snídaně
Něco navíc
Krb
Kulečník
Gril
Bazén
Dřevěný koupací sud
Vířivka
Sauna
Garáž
Jízdní kola
Přístupnost
Bezbariérový přístup
Výtah
Madlo ve sprše
Sedátko ve sprše
Židle do sprchy
Schodišťový výtah
Zobrazit více
Pokoje a vybavení
Shower icon
Ložnice
Soukromá koupelna
Ukázat vybavení
Kitchen icon
Kuchyně
Podmínky pronájmu
Nájem a poplatky Kdy budu co platit?
Průměrný nájem za 30 dní
25 467 
Kauce
0 
Služby a internet
v ceně nájmu
Servisní poplatek
Délka pronájmu
Min. délka pronájmu
14 dní
Max. délka pronájmu
neomezeně
Dostupné od
20.04.2024
Pravidla
Kouření zakázáno
Zvířata povolena
Oslavy zakázány
Vhodné pro rodiny s dětmi
Časy nastěhování a vystěhování
Čas nastěhování
15:00
Čas vystěhování
10:00
StayProtection pro nájemníky

Vždy, když pronajímáte přes Flatio, se na vás automaticky vztahuje náš balíček StayProtection.

  • Garance nastěhování
    zajišťující, že budete mít vždy kde bydlet, i když vše nepůjde podle plánu
  • Vyvážená nájemní smlouva vhodná pro žádosti o víza
    poskytující stejná práva oběma stranám a zvyšující flexibilitu vašeho pobytu
  • Žádné vratné kauce
    a s nimi spojené finanční zátěže vysokých záloh předem
  • 100%% ochrana peněz
    která zaručuje, že vaše transakce jsou vždy bezpečné a bez podvodů
  • Podpora 7 dní v týdnu
    která je tu pro vás po celou dobu vašeho pronájmu
Stay Benefits*

Při rezervaci tohoto ubytování získáte také rozšířenou ochranu v podobě Stay Benefits - jedinečné nabídky zaštítěné společností AXA! Tento balíček zahrnuje:

  • Pojištění odpovědnosti
    poskytující ochranu v případě, že byste omylem způsobili jakoukoli škodu
  • Asistenční služby
    pro jakékoli potenciální problémy během vašeho pobytu, jako je přerušení připojení k internetu, závady v síti (elektřina, plyn, topení), zablokované dveře nebo poruchy domácích spotřebičů
Storno podmínky
Přísné (30 dní)
Rezervaci můžete zrušit zdarma do 30 dní před nastěhováním. Přečtěte si podrobnější storno podmínky.
Ceny jsou konečné. Na Flatio nejsou žádné skryté poplatky. Veškeré služby (elektřina, voda, plyn) včetně Wi-Fi jsou již zahrnuty v nájemném.
Zrušte zdarma. U této nabídky platí Přísné (30 dní) storno podmínky. Přečíst storno podmínky
Garance nastěhování. V případě, že nemovitost není v pořádku, uhradíme náhradní ubytování až na 7 dní. Více informací
Ověřená nájemní smlouva. Prohlédněte si smlouvu online z pohodlí vašeho domova. Zobrazit vzor smlouvy
Dostupnost nabídky
Podívejte se, v jakých termínech je nabídka dostupná
O majiteli
Strahinja B.
Na Flatio od července 2022
Community manager and people-oriented traveler
Více o majiteli
Kde budete bydlet
Projít okolí bytu
Nejčastější dotazy k této nabídce
Co se stane po rezervaci bydlení?

Po odeslání žádosti o rezervaci dostane pronajímatel zprávu, že máte o bydlení zájem. Od tohoto okamžiku má 24 hodin na to, aby vaši žádost buď schválil, nebo zamítl.

Pronajímatelé bytu se zajímají především o profil zájemce. Proto nezapomeňte do svého profilu doplnit všechny potřebné informace, přidat profilovou fotografii, nebo dokonce natočit o sobě i nějaké video. Tím se stanete pro pronajímatele bytu atraktivnější a s větší pravděpodobností Vaši rezervaci schválí.

Jaké je standardní vybavení bytu?
Všechny byty inzerované na Flatio musí splňovat určitý standard. Od pronajímatelů požadujeme kompletní vybavení ve všech bytech včetně nádobí nebo internetového připojení.
Co je to střednědobý pronájem?
Střednědobé pronájmy trvají zpravidla 1 až 12 měsíců. Většina majitelů pronajímá dlouhodobě nebo jen na pár dní. Sehnat střednědobý pronájem bez Flatio tak většinou není jednoduché.
Můžu si přečíst smlouvu o pronájmu před rezervací bydlení?

Na smlouvu o pronájmu se můžete podívat předem a online u každé nabídky. Po jejím podpisu ji najdete v aplikaci Mé bydlení.

Při sjednání pronájmu přes Flatio se nemusíte bát, že by pro vás byla smlouva nevýhodná. Naše smlouvy jsou sepsány tak, abyste mohli bydlet v klidu bez jakýchkoli starostí. Jedná se o smlouvy jednotné, které používají všichni pronajímatelé na Flatio.

Mohu si vybrané bydlení prohlédnout osobně před podpisem nájemní smlouvy?

Vašeho času si vážíme. Proto jsme na naši platformu přidali možnost virtuální prohlídky, abyste si mohli některé pronájmy na Flatio prohlédnout z pohodlí domova.

Pokud pro vámi vybrané ubytování není virtuální prohlídka k dispozici, můžete se obrátit na pronajímatele a požádat jej, zda by vám umožnil osobní prohlídku nájemní jednotky.

V případě, že se nastěhujete, a pronajaté bydlení neodpovídá informacím na platformě Flatio, dejte nám vědět co nejdříve!

Pokud jsou splněny podmínky odstoupení od smlouvy a pronajímatel nemůže problém ihned napravit, máte možnost odstoupit od nájemní smlouvy a získat plnou refundaci. Aktivně vám také pomůžeme najít alternativní bydlení a budeme vám nápomocní, dokud se vše nevyřeší.

Podmínky a všechny podrobnosti o naší Garanci nastěhování si můžete přečíst v tomto článku naší Nápovědy.

Jaké platební metody mohu použít?
Na Flatio si můžete vybrat způsob platby, který vám nejvíce vyhovuje. Je možné platit pomocí karty, přes platební bránu i bankovním převodem. Jednoduše si zvolíte, co je pro vás nejpohodlnější!
Jak zruším svou rezervaci?

Způsob, jakým lze rezervaci zrušit, se různí dle stavu, ve kterém se nachází.

Čeká vaše žádost o rezervaci stále na schválení pronajímatelem? Pak ji můžete jednoduše zrušit přímo ze své aplikace Mé bydlení!

Pokud již pronajímatel vaši žádost o rezervaci schválil, a vy už o ni nemáte zájem, můžete ji stále zrušit před podpisem smlouvy o pronájmu. Prosíme, využívejte tuto možnost pouze v nutných případech. Jakmile totiž pronajímatel schválí rezervaci, přestaneme jeho nabídku inzerovat. Může se tedy stát, že ztratí šanci najít si jiného nájemníka.

Máte schválenou rezervaci a zároveň také platnou smlouvu? Aby mohla být vaše rezervace zrušena, je nutné kontaktovat Flatio zákaznickou podporu co nejdříve. Konkrétní čas a výše storno poplatku se řídí podle storno podmínek konkrétní nabídky.

5 důvodů, proč si vybrat tuto nabídku na Flatio
Už žádné osobní prohlídky, stres a zklamání! Celý pronájem vyřešíte okamžitě.
Získáte podporu Flatio po celou dobu vašeho pronájmu.
Celou smlouvu o pronájmu si přečtete ještě před rezervací.
Platba je zcela bezpečná. Můžete platit i kartou nebo Bitcoinem.
Oproti realitním kancelářím ušetříte průměrně 10 000 Kč.
Často kladené dotazy
Co se stane po rezervaci bydlení?

Po odeslání žádosti o rezervaci dostane pronajímatel zprávu, že máte o bydlení zájem. Od tohoto okamžiku má 24 hodin na to, aby vaši žádost buď schválil, nebo zamítl.

Pronajímatelé bytu se zajímají především o profil zájemce. Proto nezapomeňte do svého profilu doplnit všechny potřebné informace, přidat profilovou fotografii, nebo dokonce natočit o sobě i nějaké video. Tím se stanete pro pronajímatele bytu atraktivnější a s větší pravděpodobností Vaši rezervaci schválí.

Jaké je standardní vybavení bytu?
Všechny byty inzerované na Flatio musí splňovat určitý standard. Od pronajímatelů požadujeme kompletní vybavení ve všech bytech včetně nádobí nebo internetového připojení.
Co je to střednědobý pronájem?
Střednědobé pronájmy trvají zpravidla 1 až 12 měsíců. Většina majitelů pronajímá dlouhodobě nebo jen na pár dní. Sehnat střednědobý pronájem bez Flatio tak většinou není jednoduché.
Můžu si přečíst smlouvu o pronájmu před rezervací bydlení?

Na smlouvu o pronájmu se můžete podívat předem a online u každé nabídky. Po jejím podpisu ji najdete v aplikaci Mé bydlení.

Při sjednání pronájmu přes Flatio se nemusíte bát, že by pro vás byla smlouva nevýhodná. Naše smlouvy jsou sepsány tak, abyste mohli bydlet v klidu bez jakýchkoli starostí. Jedná se o smlouvy jednotné, které používají všichni pronajímatelé na Flatio.

Mohu si vybrané bydlení prohlédnout osobně před podpisem nájemní smlouvy?

Vašeho času si vážíme. Proto jsme na naši platformu přidali možnost virtuální prohlídky, abyste si mohli některé pronájmy na Flatio prohlédnout z pohodlí domova.

Pokud pro vámi vybrané ubytování není virtuální prohlídka k dispozici, můžete se obrátit na pronajímatele a požádat jej, zda by vám umožnil osobní prohlídku nájemní jednotky.

V případě, že se nastěhujete, a pronajaté bydlení neodpovídá informacím na platformě Flatio, dejte nám vědět co nejdříve!

Pokud jsou splněny podmínky odstoupení od smlouvy a pronajímatel nemůže problém ihned napravit, máte možnost odstoupit od nájemní smlouvy a získat plnou refundaci. Aktivně vám také pomůžeme najít alternativní bydlení a budeme vám nápomocní, dokud se vše nevyřeší.

Podmínky a všechny podrobnosti o naší Garanci nastěhování si můžete přečíst v tomto článku naší Nápovědy.

Jaké platební metody mohu použít?
Na Flatio si můžete vybrat způsob platby, který vám nejvíce vyhovuje. Je možné platit pomocí karty, přes platební bránu i bankovním převodem. Jednoduše si zvolíte, co je pro vás nejpohodlnější!
Jak zruším svou rezervaci?

Způsob, jakým lze rezervaci zrušit, se různí dle stavu, ve kterém se nachází.

Čeká vaše žádost o rezervaci stále na schválení pronajímatelem? Pak ji můžete jednoduše zrušit přímo ze své aplikace Mé bydlení!

Pokud již pronajímatel vaši žádost o rezervaci schválil, a vy už o ni nemáte zájem, můžete ji stále zrušit před podpisem smlouvy o pronájmu. Prosíme, využívejte tuto možnost pouze v nutných případech. Jakmile totiž pronajímatel schválí rezervaci, přestaneme jeho nabídku inzerovat. Může se tedy stát, že ztratí šanci najít si jiného nájemníka.

Máte schválenou rezervaci a zároveň také platnou smlouvu? Aby mohla být vaše rezervace zrušena, je nutné kontaktovat Flatio zákaznickou podporu co nejdříve. Konkrétní čas a výše storno poplatku se řídí podle storno podmínek konkrétní nabídky.

Vytvořit žádost o rezervaci