Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
Nápověda Nápověda pro majitele Jak Flatio funguje a proč se vyplatí Jaké výhody získávám pronájmem přes Flatio?
Kategorie

Jaké výhody získávám pronájmem přes Flatio?

Při pronájmu prostřednictvím Flatio se spojujete s nájemníky, kteří mají zájem zejména o měsíční pronájmy, což v praxi znamená rezervace od 1 měsíce do 1 roku. Jelikož vám umožňujeme nastavit si vlastní preference délky rezervace, můžete získat také nájemníky, kteří mají zájem o ještě kratší nebo delší rezervace.

I když se specializujeme na střednědobé pronájmy, bezproblémově zvládáme také krátkodobé a dlouhodobé rezervace. Naše platforma je navržena tak, aby vám nabídla bezkonkurenční flexibilitu, díky které můžete mít vše, ať už hledáte zaplnění mezer mezi dlouhými pobyty nebo maximalizaci zisku s různou délkou rezervací!

Pronájem nemovitosti nájemníkům, kteří chtějí zůstat na kratší dobu, je finančně výhodný zejména pro pronajímatele ve srovnání s dlouhodobým pronájmem. Díky našim pokročilým nastavením nájemného máte také možnost nastavit různé ceny na základě délky rezervace, různých měsíců/ročních období a jakýchkoli konkrétních období (např. festivalové dny, vánoční čas atd.). Pokud vám délka pobytu nevadí, Flatio nabízí jednodušší způsob, jak dosáhnout plné obsazenosti po celý rok.

Měsíční pronájem je celkově jednodušší a méně stresující než krátkodobé pronájmy. Méně nájemníků během roku znamená, že pronajímatel musí vyřizovat méně papírování, běhat méně pořízení a uspořádat méně úklidů na přípravu nemovitosti pro další nájemníky. A s naším výjimečným plánem StayProtection vytvořeným ve spolupráci se společností AXA, jednou z 5 nejlepších pojišťoven z celého světa, jste kryti v případě, že nastane neočekávaná situace.

Také jsme vyvinuli důkladnou a neustále se zlepšující webovou aplikaci Mé pronájmy, ke které získáte přístup hned po registraci u Flatio. Tato aplikace vám poskytuje přehled o vašich nemovitostech, nájemnících, nájemních smlouvách a platbách. Náš systém automaticky sleduje vaše platby nájemného a vždy budete včas informováni o jakýchkoli přeplatcích nebo dluhů.

A aby byl váš proces pronájmu co nejhladší, je k dispozici tým zákaznické péče, který vám je k dispozici, aby vám pomohl s jakýmikoli situacemi, které mohou kdykoli nastat.

Byl tento článek přínosný?