Přihlásit se jako nájemník Přihlásit se jako majitel Přihlásit se jako firma
StayProtection + Stay Benefits

Soulful Community and Yoga Retreat - Twin room

2 osoby
Wi-Fi
Vybavený
prům. 24 226 
/ 30 dní
včetně služeb a internetu
StayProtection
Stay Benefits

Váš pobyt v této nemovitosti bude krytý naším StayProtection balíčkem, a to včetně Stay Benefits! Více informací

Pokoj k pronájmu - Tryavna
translation

Popisek je zobrazen v původním jazyce.

Přeložit

Popisek byl přeložen automaticky.

Zobrazit v původním jazyce

Stay

About the accommodation
This double aspect room offers two twin single beds. The bathroom is shared and has a shower as well as a bathtub. You’ll find bedside cupboards and a wardrobe to store all your things. Two large windows offer a pretty view of the courtyard and cute village and an has an original Pechka Wood Burner.

Up to 2 people

Property
This homey co-living community and retreat center was newly created in the countryside of Bulgaria by an experienced yoga teacher and solo female traveller. With her knowledge and first hand experience, she has built this incredible place to welcome digital nomads, Workaway volunteers, travellers and remote workers together.

The fun, friendly team provides a supportive environment and the house’s shared areas are cosy and welcoming.

Their well-equipped work areas allow you to excel in your working life. The kitchen with its wood stove and big table, is the main social area where the community gathers for family meals. The meditation room is perfect to hang-out, make music and play games, while the outside courtyard, with its comfy chairs and couches is perfect for chill afternoon in the sun and fun evening drinks. They also have a nice yoga barn and grass areas overlooking the church.

You can hire your own personal yoga equipment set for the duration of your stay in addition to mountain bikes. You are free to self practice as you wish and they provide community classes.

The house is great for all seasons with wood stoves in every room and patio heaters in the outside lounge area, as well as big windows, a big courtyard and a pool to make the most of summer.

Work features
- Good WiFi (10-25 Mbps down)
- Shared workspace in common areas
- Printer / Scanner / Copy-machine

Home features
- Shared kitchen
- Restaurant
- Washing machine
- Swimming pool
- Vegetarian friendly
- Vegan friendly

Activities available onsite
- Bikes for hire
- Meditation
- Yoga
- Massage
- Cooking Classes
- Healthy eating classes
- Poi Lessons
- Aerial Yoga


Area

Activities in the area
- Hiking
- Climbing
- Mountain biking
- Paragliding
- River
- Mineral Spa
- Monastery's
- Caves
- Indoor museums
- Outdoor village museum
- Restaurants, Bars, Cafes

Flora and fauna
The accommodation is located near the Central Balkan National Park area. The park takes an area of 21k hectares and as much as 80% of its territory are forests. They are home for a great variety of wildlife habitats, like: bears, wolves, golden eagles, red deers and many more. This region is also known for its complex mountain terrain so prepare yourself for breathtaking views.

In the area around Veliko and Tryavna there are endless places to visit and explore including caves, monasteries, vineyards or rose fields. Bulgaria’s Rose Valley­ is one of the symbols of Bulgaria. The rose oil produced here, sometimes called a "liquid gold", is a main ingredient in the world of fragrances and cosmetic industry.

Social ecosystem
Only 3 km away from the accommodation you will find the mountain mineral spa. Voneshta Voda, translated as "smelly waters" is easily accessible by bike or car and can be a very relaxing and healing experience. For a relatively small fee, guests can use the facilities of the largest Spa Hotel in Voneshta Voda, which include indoor pool, seasonal outdoor pool mineral lake, sauna and gym. You can also book massages with the hotel's freelance masseuse who is highly recommended and provides a variety of treatments.

The city Tryavna is just 7km away from the accommodation. You can get there through a well maintained but quite mountain road, which takes you directly over the mountain cross with its spectacular views. In just 10 minutes you will arrive in this old town famous for its traditional Bulgarian architecture, wood carving, museums and 11th century churches.

Tryavna has a wide selection of restaurants, bars and cafes with multilingual menus. It will offer you now only great photo opportunities, but also amazing cuisine, craft beers, riverside restaurants, clock tower square and many more.


Practical

How to get there
There are four international airports:
Sofia (SOF)
Varna (VAR)
Plovdiv (PDV)
Burgas (BOJ)

A rental car is cheap & easy, the accommodation recommends TopCarRental, but you can also get to Tryavna by bus or train.
Taxis are cheap and the accommodation can arrange the airport transfer if needed.

From Sofia airport by bus: take a shuttle bus to Sofia (8 min, €6-8), then take a bus to Tryavna (3:40h, €7-11)

From Burgas airport by train: take a taxi to Burgas (€5-7) and then a train "RE" to Dabovo (2:10h, €4-7) in Dabovo take a train to Tryavna (1:08h, €1-2)

Property guidelines
1. Smoking is permitted in certain outside areas only.
2. Check-in time:
3. Check-out time:

Zůstaňte na

O ubytování
Tento dvoulůžkový pokoj nabízí dvě oddělené jednolůžkové postele. Koupelna je společná a má sprchu i vanu. Najdete zde noční stolky a skříň, do které si můžete uložit všechny své věci. Dvě velká okna nabízejí pěkný výhled do dvora a na roztomilou vesničku a an má původní Pechkův hořák na dřevo.

Až pro 2 osoby

Objekt
Tuto útulnou komunitu pro společné bydlení a retreatové centrum nově vytvořila na bulharském venkově zkušená učitelka jógy a sólo cestovatelka. Díky svým znalostem a zkušenostem z první ruky vybudovala toto neuvěřitelné místo, aby zde společně přivítala digitální nomády, dobrovolníky Workaway, cestovatele a pracovníky na dálku.

Zábavný a přátelský tým poskytuje podpůrné prostředí a společné prostory domu jsou útulné a příjemné.

Jejich dobře vybavené pracovní prostory vám umožní vyniknout v pracovním životě. Kuchyně s kamny na dřevo a velkým stolem je hlavním společenským prostorem, kde se komunita schází u rodinných jídel. Meditační místnost je ideální k posezení, muzicírování a hraní her, zatímco venkovní dvůr s pohodlnými křesly a pohovkami je ideální pro pohodová odpoledne na slunci a zábavné večerní drinky. Mají také pěknou stodolu na jógu a travnaté plochy s výhledem na kostel.

Kromě horských kol si můžete na dobu pobytu pronajmout vlastní sadu jógových pomůcek. Můžete si sami cvičit podle libosti a poskytují i komunitní lekce.

Dům je skvělý pro všechna roční období, v každé místnosti jsou kamna na dřevo a ve venkovním obývacím pokoji terasová topidla, stejně jako velká okna, velký dvůr a bazén, abyste si léto užili naplno.

Pracovní vlastnosti
- Dobrá Wi-Fi (10-25 Mb/s směrem dolů)
- Společný pracovní prostor ve společných prostorách
- Tiskárna / skener / kopírka

Domácí funkce
- Společná kuchyň
- Restaurace
- Pračka
- Bazén
- Vegetariánské přátelské
- Vegan friendly

Aktivity na místě
- Půjčovna kol
- Meditace
- Jóga
- Masáže
- Kurzy vaření
- Kurzy zdravé výživy
- Lekce poi
- Vzdušná jóga


Oblast

Aktivity v okolí
- Pěší turistika
- Horolezectví
- Jízda na horském kole
- Paragliding
- Řeka
- Minerální lázně
- Klášterní
- Jeskyně
- Krytá muzea
- Venkovské muzeum
- Restaurace, bary, kavárny

Flóra a fauna
Ubytování se nachází v blízkosti oblasti Národního parku Centrální Balkán. Park má rozlohu 21 tisíc hektarů a až 80 % jeho území tvoří lesy. Ty jsou domovem pro velké množství různých biotopů divoké zvěře, jako jsou: medvědi, vlci, orli skalní, jeleni a mnoho dalších. Tato oblast je také známá svým složitým horským terénem, takže se připravte na dechberoucí výhledy.

V okolí měst Veliko a Tryavna se nachází nekonečné množství míst, která můžete navštívit a prozkoumat, včetně jeskyní, klášterů, vinic nebo růžových polí. Bulharské údolí růží je jedním ze symbolů Bulharska. Růžový olej, který se zde vyrábí a kterému se někdy říká "tekuté zlato", je hlavní složkou ve světě vůní a kosmetického průmyslu.

Sociální ekosystém
Pouhé 3 km od ubytování se nacházejí horské minerální lázně. Voneshta Voda, v překladu "voňavé vody", je snadno dostupná na kole nebo autem a může být velmi relaxačním a léčivým zážitkem. Za poměrně malý poplatek mohou hosté využívat zařízení největšího lázeňského hotelu ve Voneshtě Vodě, které zahrnuje krytý bazén, sezónní venkovní bazén s minerálním jezírkem, saunu a posilovnu. Můžete si také objednat masáže u hotelové masérky na volné noze, která je velmi doporučována a poskytuje různé procedury.

Město Tryavna je vzdáleno pouhých 7 km od ubytování. Dostanete se k němu po dobře udržované, ale poměrně frekventované horské silnici, která vás zavede přímo přes horský kříž s nádherným výhledem. Za pouhých 10 minut dorazíte do tohoto starého města proslulého tradiční bulharskou architekturou, dřevořezbami, muzei a kostely z 11. století.

Tryavna nabízí široký výběr restaurací, barů a kaváren s vícejazyčnými jídelními lístky. Nabídne vám nejen skvělé příležitosti k fotografování, ale také úžasnou kuchyni, řemeslná piva, restaurace na břehu řeky, náměstí s hodinovou věží a mnoho dalšího.


Praktické

Jak se tam dostat
Existují čtyři mezinárodní letiště:
Sofie (SOF)
Varna (VAR)
Plovdiv (PDV)
Burgas (BOJ)

Půjčení auta je levné a snadné, ubytování doporučuje TopCarRental, ale do Tryavny se můžete dostat také autobusem nebo vlakem.
Taxíky jsou levné a ubytování v případě potřeby zajistí transfer z letiště.

Z letiště Sofie autobusem: jeďte kyvadlovou dopravou do Sofie (8 min, 6-8 €), poté autobusem do Tryavny (3:40 h, 7-11 €)

Z letiště Burgas vlakem: taxíkem do Burgasu (5-7 €) a poté vlakem "RE" do Dabova (2:10 h, 4-7 €), v Dabovu vlakem do Tryavny (1:08 h, 1-2 €)

Pokyny k nemovitostem
1. Kouření je povoleno pouze v určitých venkovních prostorách.
2. Čas přihlášení:
3. Čas odjezdu: 10:00 - 15:00 hod:

Zobrazit více
Rychlost internetu pro vzdálenou práci nebo zábavu

Stahování

N/A Mbps

Nahrávání

N/A Mbps

Pronajímatel zatím nevyplnil rychlost internetového připojení. Požádejte o tuto informaci.

Vybavení
Základní nábytek
Rozkládací pohovka
Pohovka
Židle
Jídelní stůl
Konferenční stolek
Psací stůl
Šatní skříň
Komoda
Šatní místnost
Skříňka
Zrcadlo
Potřeby pro praní & Dostupné prádlo
Plně připravená lůžka
Pračka
Ručníky
Sušička
Žehlička
Žehlící prkno
Sušák na prádlo
Možnosti úklidu
Houbička na nádobí
Smeták
Mop
Kbelík
Prostředek na mytí nádobí
Hadřík na úklid
Univerzální čistič
Vysavač
Robotický vysavač
Pravidelný úklidový servis (zahrnutý v ceně)
Kuchyňské potřeby
Vybavení pro stravování
Vybavení pro vaření
Skleničky
Hrnky
Mrazák
Lednice
Mikrovlnná trouba
Trouba
Myčka nádobí
Rychlovarná konvice
Topinkovač
Mixér
Kávovar
Elektronická zařízení
Klimatizace
Mobilní klimatizace
Apple TV
Chromecast
TV
Projektor
Fén
Ohřívač vody (bojler)
Pomalý hrnec
Elektrický vařič
Plynový vařič
Chladnička na víno
Výrobník ledu
Playstation
Xbox
Nintendo
Jiná herní konzole
Robotická sekačka na trávu
Sekačka na trávu
Tiskárna
Skener
Stavební záležitosti
Balkon
Terasa
Ústřední topení
Elektrické topení
Něco pro děti
Dětská postýlka
Postel pro dítě
Dětská židlička
Elektronická chůvička
Monitor dechu
Kočárek
Záchodové sedátko
Nočník
Dětská vanička
Přebalovací pult
Stolička
Hračky
Dětské hřiště (venkovní)
Bezpečnostní vybavení
Bezpečnostní zámek
Bezpečnostní vstupní dveře
Detektor kouře
Detektor oxidu uhelnatého
Trezor
Standardní zámek na dveřích
Moskytiéra
Okenní sítě proti hmyzu
Lékárnička
Předplatné (zahrnuto v ceně nájmu)
Kabelová televize
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Snídaně
Něco navíc
Krb
Kulečník
Gril
Bazén
Dřevěný koupací sud
Vířivka
Sauna
Garáž
Jízdní kola
Přístupnost
Bezbariérový přístup
Výtah
Madlo ve sprše
Sedátko ve sprše
Židle do sprchy
Schodišťový výtah
Zobrazit více
Pokoje a vybavení
Kitchen icon
Kuchyně
Podmínky pronájmu
Nájem a poplatky Kdy budu co platit?
Průměrný nájem za 30 dní
24 226 
Kauce
0 
Služby a internet
v ceně nájmu
Servisní poplatek
Délka pronájmu
Min. délka pronájmu
14 dní
Max. délka pronájmu
neomezeně
Dostupné od
18.04.2024
Pravidla
Kouření zakázáno
Zvířata zakázana
Oslavy zakázány
Časy nastěhování a vystěhování
Čas nastěhování
15:00
Čas vystěhování
10:00
StayProtection pro nájemníky

Vždy, když pronajímáte přes Flatio, se na vás automaticky vztahuje náš balíček StayProtection.

  • Garance nastěhování
    zajišťující, že budete mít vždy kde bydlet, i když vše nepůjde podle plánu
  • Vyvážená nájemní smlouva vhodná pro žádosti o víza
    poskytující stejná práva oběma stranám a zvyšující flexibilitu vašeho pobytu
  • Žádné vratné kauce
    a s nimi spojené finanční zátěže vysokých záloh předem
  • 100%% ochrana peněz
    která zaručuje, že vaše transakce jsou vždy bezpečné a bez podvodů
  • Podpora 7 dní v týdnu
    která je tu pro vás po celou dobu vašeho pronájmu
Stay Benefits*

Při rezervaci tohoto ubytování získáte také rozšířenou ochranu v podobě Stay Benefits - jedinečné nabídky zaštítěné společností AXA! Tento balíček zahrnuje:

  • Pojištění odpovědnosti
    poskytující ochranu v případě, že byste omylem způsobili jakoukoli škodu
  • Asistenční služby
    pro jakékoli potenciální problémy během vašeho pobytu, jako je přerušení připojení k internetu, závady v síti (elektřina, plyn, topení), zablokované dveře nebo poruchy domácích spotřebičů
Storno podmínky
Přísné (30 dní)
Rezervaci můžete zrušit zdarma do 30 dní před nastěhováním. Přečtěte si podrobnější storno podmínky.
Ceny jsou konečné. Na Flatio nejsou žádné skryté poplatky. Veškeré služby (elektřina, voda, plyn) včetně Wi-Fi jsou již zahrnuty v nájemném.
Zrušte zdarma. U této nabídky platí Přísné (30 dní) storno podmínky. Přečíst storno podmínky
Garance nastěhování. V případě, že nemovitost není v pořádku, uhradíme náhradní ubytování až na 7 dní. Více informací
Ověřená nájemní smlouva. Prohlédněte si smlouvu online z pohodlí vašeho domova. Zobrazit vzor smlouvy
Dostupnost nabídky
Podívejte se, v jakých termínech je nabídka dostupná
O majiteli
.
Na Flatio od července 2022
Founder of the RisingSoul Retreat & BalkanNomads running our amazing bohemian community retreats and guest houses for alternative travellers and nomads in the stunning Tryavna area of Bulgaria.

At, 25 years old I bought the property in Belitsa. I found it on the internet whilst looking for a long term (“I haven’t got a pension”) investment. I fell in love with the mountains, cobbled streets of Tryavna, outstanding cuisine and ridiculously cheap but great red wine!! The cost of living is less than half of living in the UK, Western Europe and Catalonia.

15 years later, having retired from riding in professional equine sport. I adapted to a nomadic life and spent several years working globally as a nomad equine consultant and trainer manager ***** During this time I travelled to India and qualifying to practice Ayurvedic massage & teach Yoga further travels have lead me on a path of self discovery and spiritual awareness.

Luckily I am fortunate to have experienced life as a solo female traveller and have an extrovert nature. Which has given me the confidence to find and spend time in hostels, community and retreat environments. However, its not so easy for many people who may be new to solo travel or have a more introvert nature. That’s why I have spent the last year talking to as many yogi’s, travellers, nomads, WorkAway volunteers and remote workers as possible. We have drawn on this collective experience to bring together our very own bespoke bohemian blend of life work balance.

So I’m delighted to now be in a position to found the RSR and share the environment and my experience with others. I’m especially grateful to be able to give back to a country which has given me so many amazing experiences, adventures and friendships over the years. To all who have been part of my Bulgarian Adventures, this is a shout out, you know who you are and you have all got a tale or two to share, about this culturally rich country with its remarkable welcoming people, inspiring landscapes, crazy drivers and the girl who bought a house in Bulgaria.
Více o majiteli
Kde budete bydlet
Projít okolí bytu
Nejčastější dotazy k této nabídce
Co se stane po rezervaci bydlení?

Po odeslání žádosti o rezervaci dostane pronajímatel zprávu, že máte o bydlení zájem. Od tohoto okamžiku má 24 hodin na to, aby vaši žádost buď schválil, nebo zamítl.

Pronajímatelé bytu se zajímají především o profil zájemce. Proto nezapomeňte do svého profilu doplnit všechny potřebné informace, přidat profilovou fotografii, nebo dokonce natočit o sobě i nějaké video. Tím se stanete pro pronajímatele bytu atraktivnější a s větší pravděpodobností Vaši rezervaci schválí.

Jaké je standardní vybavení bytu?
Všechny byty inzerované na Flatio musí splňovat určitý standard. Od pronajímatelů požadujeme kompletní vybavení ve všech bytech včetně nádobí nebo internetového připojení.
Co je to střednědobý pronájem?
Střednědobé pronájmy trvají zpravidla 1 až 12 měsíců. Většina majitelů pronajímá dlouhodobě nebo jen na pár dní. Sehnat střednědobý pronájem bez Flatio tak většinou není jednoduché.
Můžu si přečíst smlouvu o pronájmu před rezervací bydlení?

Na smlouvu o pronájmu se můžete podívat předem a online u každé nabídky. Po jejím podpisu ji najdete v aplikaci Mé bydlení.

Při sjednání pronájmu přes Flatio se nemusíte bát, že by pro vás byla smlouva nevýhodná. Naše smlouvy jsou sepsány tak, abyste mohli bydlet v klidu bez jakýchkoli starostí. Jedná se o smlouvy jednotné, které používají všichni pronajímatelé na Flatio.

Mohu si vybrané bydlení prohlédnout osobně před podpisem nájemní smlouvy?

Vašeho času si vážíme. Proto jsme na naši platformu přidali možnost virtuální prohlídky, abyste si mohli některé pronájmy na Flatio prohlédnout z pohodlí domova.

Pokud pro vámi vybrané ubytování není virtuální prohlídka k dispozici, můžete se obrátit na pronajímatele a požádat jej, zda by vám umožnil osobní prohlídku nájemní jednotky.

V případě, že se nastěhujete, a pronajaté bydlení neodpovídá informacím na platformě Flatio, dejte nám vědět co nejdříve!

Pokud jsou splněny podmínky odstoupení od smlouvy a pronajímatel nemůže problém ihned napravit, máte možnost odstoupit od nájemní smlouvy a získat plnou refundaci. Aktivně vám také pomůžeme najít alternativní bydlení a budeme vám nápomocní, dokud se vše nevyřeší.

Podmínky a všechny podrobnosti o naší Garanci nastěhování si můžete přečíst v tomto článku naší Nápovědy.

Jaké platební metody mohu použít?
Na Flatio si můžete vybrat způsob platby, který vám nejvíce vyhovuje. Je možné platit pomocí karty, přes platební bránu i bankovním převodem. Jednoduše si zvolíte, co je pro vás nejpohodlnější!
Jak zruším svou rezervaci?

Způsob, jakým lze rezervaci zrušit, se různí dle stavu, ve kterém se nachází.

Čeká vaše žádost o rezervaci stále na schválení pronajímatelem? Pak ji můžete jednoduše zrušit přímo ze své aplikace Mé bydlení!

Pokud již pronajímatel vaši žádost o rezervaci schválil, a vy už o ni nemáte zájem, můžete ji stále zrušit před podpisem smlouvy o pronájmu. Prosíme, využívejte tuto možnost pouze v nutných případech. Jakmile totiž pronajímatel schválí rezervaci, přestaneme jeho nabídku inzerovat. Může se tedy stát, že ztratí šanci najít si jiného nájemníka.

Máte schválenou rezervaci a zároveň také platnou smlouvu? Aby mohla být vaše rezervace zrušena, je nutné kontaktovat Flatio zákaznickou podporu co nejdříve. Konkrétní čas a výše storno poplatku se řídí podle storno podmínek konkrétní nabídky.

5 důvodů, proč si vybrat tuto nabídku na Flatio
Už žádné osobní prohlídky, stres a zklamání! Celý pronájem vyřešíte okamžitě.
Získáte podporu Flatio po celou dobu vašeho pronájmu.
Celou smlouvu o pronájmu si přečtete ještě před rezervací.
Platba je zcela bezpečná. Můžete platit i kartou nebo Bitcoinem.
Oproti realitním kancelářím ušetříte průměrně 10 000 Kč.
Často kladené dotazy
Co se stane po rezervaci bydlení?

Po odeslání žádosti o rezervaci dostane pronajímatel zprávu, že máte o bydlení zájem. Od tohoto okamžiku má 24 hodin na to, aby vaši žádost buď schválil, nebo zamítl.

Pronajímatelé bytu se zajímají především o profil zájemce. Proto nezapomeňte do svého profilu doplnit všechny potřebné informace, přidat profilovou fotografii, nebo dokonce natočit o sobě i nějaké video. Tím se stanete pro pronajímatele bytu atraktivnější a s větší pravděpodobností Vaši rezervaci schválí.

Jaké je standardní vybavení bytu?
Všechny byty inzerované na Flatio musí splňovat určitý standard. Od pronajímatelů požadujeme kompletní vybavení ve všech bytech včetně nádobí nebo internetového připojení.
Co je to střednědobý pronájem?
Střednědobé pronájmy trvají zpravidla 1 až 12 měsíců. Většina majitelů pronajímá dlouhodobě nebo jen na pár dní. Sehnat střednědobý pronájem bez Flatio tak většinou není jednoduché.
Můžu si přečíst smlouvu o pronájmu před rezervací bydlení?

Na smlouvu o pronájmu se můžete podívat předem a online u každé nabídky. Po jejím podpisu ji najdete v aplikaci Mé bydlení.

Při sjednání pronájmu přes Flatio se nemusíte bát, že by pro vás byla smlouva nevýhodná. Naše smlouvy jsou sepsány tak, abyste mohli bydlet v klidu bez jakýchkoli starostí. Jedná se o smlouvy jednotné, které používají všichni pronajímatelé na Flatio.

Mohu si vybrané bydlení prohlédnout osobně před podpisem nájemní smlouvy?

Vašeho času si vážíme. Proto jsme na naši platformu přidali možnost virtuální prohlídky, abyste si mohli některé pronájmy na Flatio prohlédnout z pohodlí domova.

Pokud pro vámi vybrané ubytování není virtuální prohlídka k dispozici, můžete se obrátit na pronajímatele a požádat jej, zda by vám umožnil osobní prohlídku nájemní jednotky.

V případě, že se nastěhujete, a pronajaté bydlení neodpovídá informacím na platformě Flatio, dejte nám vědět co nejdříve!

Pokud jsou splněny podmínky odstoupení od smlouvy a pronajímatel nemůže problém ihned napravit, máte možnost odstoupit od nájemní smlouvy a získat plnou refundaci. Aktivně vám také pomůžeme najít alternativní bydlení a budeme vám nápomocní, dokud se vše nevyřeší.

Podmínky a všechny podrobnosti o naší Garanci nastěhování si můžete přečíst v tomto článku naší Nápovědy.

Jaké platební metody mohu použít?
Na Flatio si můžete vybrat způsob platby, který vám nejvíce vyhovuje. Je možné platit pomocí karty, přes platební bránu i bankovním převodem. Jednoduše si zvolíte, co je pro vás nejpohodlnější!
Jak zruším svou rezervaci?

Způsob, jakým lze rezervaci zrušit, se různí dle stavu, ve kterém se nachází.

Čeká vaše žádost o rezervaci stále na schválení pronajímatelem? Pak ji můžete jednoduše zrušit přímo ze své aplikace Mé bydlení!

Pokud již pronajímatel vaši žádost o rezervaci schválil, a vy už o ni nemáte zájem, můžete ji stále zrušit před podpisem smlouvy o pronájmu. Prosíme, využívejte tuto možnost pouze v nutných případech. Jakmile totiž pronajímatel schválí rezervaci, přestaneme jeho nabídku inzerovat. Může se tedy stát, že ztratí šanci najít si jiného nájemníka.

Máte schválenou rezervaci a zároveň také platnou smlouvu? Aby mohla být vaše rezervace zrušena, je nutné kontaktovat Flatio zákaznickou podporu co nejdříve. Konkrétní čas a výše storno poplatku se řídí podle storno podmínek konkrétní nabídky.

Vytvořit žádost o rezervaci